En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Manduss

Amandas blogg

En blogg är en blogg är en blogg.

Det har hänt nåt så underbart; Jag har kommit med som fadder igen! Lyckan är så enorm så det finns inte ord för det!

Skrivet av Manduss, 2008-11-14

Visa hela (0 kommentarer)

.

Jag har planerat att bli klar med allt plugg i helgen.

Skrivet av Manduss, 2008-11-09

Visa hela (0 kommentarer)

Jag måste sy gardiner och jag känner verkligen inte för det just nu! (Samma grej med mitt pluggande, men till skillnad från det så kommer jag faktiskt att sy mina gardiner!)

Återigen till pluggtankar:
Vad skulle ni säga om jag fick ig i ett ämne (bara för att leka med tanken)? Och, haha, vad skulle jag säga...?
Härmed har jag kommit fram till att jag inte ska få ig i något någon gång.

Skrivet av Manduss, 2008-10-30

Visa hela (1 kommentar)

Jag träffade en kompis idag! Under de mest underliga omständigheter jag vart med om! Jag känner mig så glad! :D

Skrivet av Manduss, 2008-10-27

Visa hela (1 kommentar)

Höstlovet är här. Tur för mig som kommit efter lite sista veckan. Dubbel tur, för jag lyckades inte få saker gjorda och denna veckan skulle säkert blivit likadan.
Jag har tänkt så mycket den senaste tiden, det är verkligen helt sjukt hur mycket jag har tänkt. Det där med att man räknar att varje person tänker ca 50 000 tankar om dagen är nog tredubbelt för min del... Så, -jag har tänkt. Men då borde man ju komma fram till något också, men det har jag inte gjort. Inte nåt speciellt i alla fall. Jag minns knappt vad jag tänkt.?
En tanke jag har haft är att jag inte vill plugga för att det inte är kul. just då. Och att det känns som att pluggandet gör man bara för att kunna få ett jobb sen och aldrig använda det man kan. (man kan ju inte ens glänsa med att man kan det, för alla andra kan det också!)
Min hjärna efterlyser avlastning...^^
Det luktar bränt och det kommer rök ur mina öron.

Skrivet av Manduss, 2008-10-26

Visa hela (0 kommentarer)

Ibland är det svårt att ta tag i det man måste göra. Det har tagit mig hela dagen att få mitt rum städat och dammsuget. Men nu kan jag ju stryka det från listan jag gjorde i föregående inlägg.

Jag ska göra en novell till svenskan, och det känns jättekul, verkligen. Men den skulle vara inne den här veckan som gick precis. Det känns mindre bra, för alla andra får in sina uppdrag i tid. Men inte jag. Det är just svenskan som jag drar ut på tiden i. För att komma till poängen; den här novellen har jag funderat kring och planerat lite lagom inför under ett par veckors tid, men det funkar liksom inte. Jag har en stark sak som jag vill skriva om men det blir så klent, det blir tråkigt, det blir deprimerande och det blir värdelöst när det kommer till att kallas novell och bli betygsatt.

Ett av problemen jag har är att det ska bli något och att någon annan ska komma och sätta ett betyg på det hela. Ett betyg. Alltså; hur bra den var. G- visst det var en novell, bra....

Skrivet av Manduss, 2008-10-19

Visa hela (0 kommentarer)

Saker jag ska göra innan jag dör:
1. Lära mig spela saxofon
2. Lära mig spela dragspel
3. Lära mig franska ordentligt
4. Kunna förstå en tysk text (mer avancerad än en meny)
5. Tågluffa i Europa
6. Bo i Storbritannien ett tag
7. Se musikalen "Annie get your gun"
8. Rädda jorden på något sätt
9. Skriva en egen låt
10. Städa mitt rum.

Vad ska du göra?

Skrivet av Manduss, 2008-10-18

Visa hela (1 kommentar)

.

Nu börjar det bli lite mycket på en gång i skolan, plötsligt har vi ÅTTA kurser igång samtidigt! Som tur är så är historian fruktansvärt rolig! Läraren är jättebra och jag fattar -känns det som åtminstone. Dessutom gillar jag min klass mer och mer! Berlinresan var ju inte helt fel heller.
Jag vet inte om det kommer gå bra för mig när det gäller betygen, men jag tror faktiskt att jag är nöjd när jag blir godkänd. Jag menar inte att jag står på vippen mellan att få IG och G, utan på nivån där man kanske räcker till för mvg men måste kämpa och vara supernoga med alla arbeten. Jag orkar inte det. nepp, men jag gillar min klass. :)

Skrivet av Manduss, 2008-10-17

Visa hela (0 kommentarer)