En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Mariiee

Maries blogg

Då är det sista tävlingen för säsongen, iaf för min del.. längtar, ska verkligen ge allt, det har gått så bra på dom sista tävlingarna med har ändå varit jätte missnöjd så ska VERKLIGEN ge allt och visa hattdomaren vad vi går för :) nu jävlar.. Det kan ju inte bli värre än sist hon dömde oss iaf, hon dömde oss på våran första tävling och hon gllade iaf mig mer än min syster ;p men nu ska jag verkligen avsluta säsongen på ett bra sätt :) Städade faktiskt igår xD så ni får inte döda mig ;p ska gå ner och göra mat till mamsi kommer hem =) jag är en sååå duktig dotter (A)

Skrivet av Mariiee, 2007-10-01

Visa hela (1 kommentar)

borde städa klart mitt rum, borde dammsuga klart, borde putsa fönster, borde plugga.. men ändå sitter jag här.. Listan på saker jag borde göra kan jag göra inprincip hur lång som helst, listan på vad jag gör är hur kort som helst, inte så stabilt kanske.. men jag ska ta tag i det.... snart.. undrar hur ånga gånger jag har tänkt att jag ska göra något snart, det måste vara väldigt många gånger.. men igår städade jag faktiskt toan :D och gjorde klart det imorse så nåt har jag iaf gjort i dag, inte så mkt mer än så har jag gjort ;p det är inte så värst bra inte men det överlever jag. I förrgår fick jag höra att jag såg ut som en estet i min mössa.. av två personer, den andra visste inte ens att det första hade sagt det.. men aja, jag lever nog fast alla som ser mig tror att jag är estet.. nu MÅÅÅSTE jag göra nåt..
Ni får döda mig om det inte blir av :)

Ha det bäst :)

Skrivet av Mariiee, 2007-09-30

Visa hela (0 kommentarer)

.. Det har jag, köpte nu mössan och vantarna, sket i halsduken den blir nog för mkt.. det är som mönster på så det ser nog dumt ut ;p idag har jag för en gång skull haft nåt att göra på skolan ;p just nu har jag tråkigt igen men vi ska fara iväg snart så då får jag nåt att göra :) okej, snart och snart, 1 timme men iaf ;P men nu ids jag inte skriva längre..

Ni bara mååååste lyssna på den här låten, så underbar <3

LARS WINNERB&Auml;CK FEAT. MISS LI - om du lämmnade mig nu

jag skulle vakna mitt i natten
och gå ut och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil...

Skrivet av Mariiee, 2007-09-28

Visa hela (0 kommentarer)

sitter just nu på skolan och har just gjort en intervju med rewind (vet inte om det blev rätt där) ;p men det gick bra :) alla var helt snälla och så, och jag var inte så nervös x) Klämde mig i mina jeans imorse, jag säger bara ska man vara fin får man lida pin kan även säga, med våld går allt xD nee men dom är tajta kan jag säga men dom går ju ut sig också.. Sen använde jag min jacka för första gången idag :) Är fortfarande lika nöjd x) Sen satte jag in ny musik på ipoden igår och idag började jag undra var jag har satt in.. Men hockyn gick ju åt helvete igår, första perioden var väl sådär, andra och tredje var ju helt värdelösa.
Men nu ska jag vara lite positiv :) Bättre lycka nästa gång ;) Har jätte tråkigt, vi har rast men har inget att göra iu korridoren heller så jag satte mig här istället.. men nu ska jag kolla runt lite på nätet innan vi börjar igen ;P

Skrivet av Mariiee, 2007-09-28

Visa hela (0 kommentarer)

Är fett nöjd, var på stan idag och hittade både jeans och jacka x) är helt nöjd, ska nog köpa mössa och sånt och använda det till vinter, har inte haft det på jätte länge och har hittat ett "set" jag vill ha, fast är inte helt säker på om jag vill ha mössan, men halsduken och vantarna var helt fina :) Ska nog fundara ett tag och sen kanske jag köper dom, jag får väl se hur det blir med den saken.. Ni får väl kanske veta om jag köper dom xD och jag vet att jag gör smilisar hela tiden, men det känns som att man uppfattar mig som sur annars ;p (igen).
Snart börjar hockeyn :) wiie! har längtat tills den ska börja, det är som så tråkigt när den inte är.. Var mkt skönt i tisdags nä den började, fast Luleå var kassa men det var ändå en trevlig känsla :) nu ska jag stoppa in lite mer musik på ipoden :D

(: Ha det! :)

P.S kolla in min pixbox xD

http://www.pixbox.se/usr_show_id29505_page0_order1.html

Skrivet av Mariiee, 2007-09-27

Visa hela (0 kommentarer)

ska fara till skolan snart, på typ en kvart.. hade lite tråkigt så då är datorn en bra vän ;) Ska på stan sen idag och köpa mig en höstjacka (om det nu finns nån) och sen ska jag kolla på jeans, det är lite kriiis :P men aja, nu måste jag gå och fixa iordning mig, skriver väl sen i kväll, före el efter hockeyn xD antagligen före men får väl se hur det blir med det..

Skrivet av Mariiee, 2007-09-27

Visa hela (0 kommentarer)

Idag har jag då varit i skolan, går på medieprogrammet i Luleå och det har väl gått bra :) vi håller på en tidning på MPR (medieproduktion) och det går bara bra :) Sen när jag kom hem for jag till stallet och red och mockade. Det gick ganska bra idag, ialla fall i skritten och traven och det gick ganska bra i galoppen också :D fast jag måste fortfarande jobba mycket med galoppen, och hennes kondition måste förbättras. Hon var dyblöt i svett efter 1 timmes ridning, i och för sig var det mkt galopp men iaf. Måste nog börja köra intervall träning med henne, har tänkt göra det länge med det blir som inte av.
Nu ska jag börja gå och sova, har sovmorgon i morgon så det blir skönt :)
Ha det bäst! :D

Skrivet av Mariiee, 2007-09-26

Visa hela (0 kommentarer)