En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

MarinaWs bloggis

Sandor slash Ida

Uppfift 1
Jag fortsäter från sidan 45
Ida blir frustrerad, vet inte vad hon ska göra hon går in i mammas rum och skriker skyller allt på sin mamma Idas mamma ignorerar henne låsas om att hon inte hör någonting, Ida blir bara argare och argare för varje gång hennes mamma inte svarar. Ida är jätte ledsen för mejlet hon fick av sin pappa hon vill ju bara söka tröst av hennes mamma som bara ignorerar henne hon skiter i mig, men det är synd om mamma endå hon är så svag hon klarar väl inte av att höra mig må dåligt pågrund av att pappa bara skiter i mig vägrar komma och träffa mig för att hans jobb strular, visst han ger mig pengar men jag vill inte ha hans pengar jag vill träffa han vara med han, han är endå min pappa. Jag går in på mitt rum sätter mig franför datan läser mejlet en gån till och försöker komma på vad jag ska svara utan att låta ledsen och besviken, jag vill inte skriva till han att jag tror att han bara ljuger om sitt jobb att han inte får åka han orkar bara inte det är därför han vill att jag ska komma.
Jag svara
Hej pappa! Vad tråkigt att du inte kunnde komma, jag hoppas verkligen att få träffa dig. Men jag vet inte om jag kan åka till dig, mamma behöver mig här hemma men när du får komma hit från ditt jobb kan du vel höra av dig. Tack för pengarna och vad roligt att Cecilia har tagit sina första steg :) Saknar dig och älskar dig, Ida.
När jag hade skickat mejlet blev jag så besviken på mig själv, varför är jag inte ärlig mot pappa varför skriver jag inte hur jag känner hur besviken och arg jag blir när han skiter mig mig och hur mamma mår att jag verkligen behöver han nu mer en någonsin. Fan vad jag är ensam jag orkar verkligen inte mer.

Skrivet av MarinaW, 2007-04-05 09:56

Bra skrivet! Du beskriver hur Ida känner sig när hon läst mailet från pappan, och du får med flera känslor och tankar med inlevelse. Du blandar personliga pronomen, men det gör inte så mycket. Du får guldstjärna för Idas svarsmail till pappan!

/Carim

Skrivet av cecilia, 2007-04-23 15:26

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?