En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Total kaos

Är en 37 årig kille med 5 barn som kommer att skriva om lite av varje, blir nog en del sport ocg framförallt hockey med Frölunda Indians. Kommer nog att bli lite om vardagen och alla dess sysslor med.

Go kväll alla bloggläsare, missat att uppdatera detta hära. men så kan det vara ibland. Hockey matchen ja. den gick ju som den gick och samma med finalen, Gött iaf att Ryssarna spöa Kannadickerna, det gillar jag :)

Ännu mera sport, CL Finalen imon. Man U mot Chelsea...blir nog en tät match, målsnål.
Hoppas att Man U vinner den. Sätter en chansnig på 2-1, inga stora pengar för den som vill sätta detta på Matchen hos Svenska spel...men å andra sidan så ger dom aldrig bra odds. bättre att öppna ett konto på någon av spelbolagen på nätet, för dom som vill det.

Annars så äe sommaren en låååång stor seg väntan till hösten, det enda som e kul med den är att HOCKEY säsongen börjar....Denna säsongen kommer Frölunda äga sönder allt och alla ;)

more to come ...som hon sa

Skrivet av Mathias, 2008-05-20

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha, Detta är min första text på min första blogg. Tycker detta ska bli spännande o interesant.

Sitter just nu och väntar på att Hockey Vm ska börja och vill så gärna se Svergie spöa Finnarna, tror det kan bli en tuff match men att vi vinner till slut med ett par mål iaf. Hoppas Karl "Kalle"Fabrisius får spela med Bäckis idag, tycker han har gjort ett helt Ok vm även om han var bänkad från början i matchen mot Kanada igår.

det var väl detta för nu iaf, vem vet kanske skriver ytterligare ett par rader i kväll, lite om mig o de mina kanske kommer det med..den som läser får se =)

Skrivet av Mathias, 2008-05-17

Visa hela (0 kommentarer)