En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Matildan

Matilda, med J.

Hej, jag är glad!

Dela gärna mina upplevelser och tankar med mig.
Där nere.

Vad det är bra att jag har dig
Vad det är bra att jag har dig
Vad det är bra att vi har oss
och jättebra är det förstås
att vi får träffas varje dag
och vara tillsammans du och jag
för ingen
nej, ingen
vill vara ensam.


Karin och Matilda, 12 års bästisskap :) <3

Skrivet av Matildan, 2007-08-02

Visa hela (4 kommentarer)

Hej alla :)

Idag är det tisdag och det blir förhoppningsvis en mysig sådan :) Ska städa rummet, uträtta lite ärenden, jogga och sen lagom till skansen så kommer Johan och mysar till allt. Nu ringde han precis och bara ville prata. Det gör han aldrig. Det är något skumt på gång.. :)

Det har varit en bra tid nu omkring. I helgen var jag med två av mina bästa i sommarstugan. Åh, vad jag tycker om Karin och Evelina! Åh, Åh, Åh :) Vi har fått prata ut om saker och fått skratta av oss med varandra. Så mycket som vi har skrattat är svårt att slå. Det känns skönt att veta att man har sina vänner, även fast man kanske inte alltid träffas 24 timmar om dygnet :)

Imorgon bär det av med Karin, Markus och Johan till Göteborg och Liseberg. Jag längtar :) Det kommer att bli mycket trevligt, trots att my boyfriend is a chicken :) Jag får åka dom lite läskigare sakerna med markus och kaer.

Jag längtar efter alla :) Det är så många jag inte har sett skymten av på...

Skrivet av Matildan, 2007-07-24

Visa hela (7 kommentarer)

Hejsan alla :) Det känns lite luesitgt att sätta sig ner och skriva en blogg. Jag har ju inte skrivit på över en månad. Jag som var så flitig i början när jag skaffade. Jag skrev varje dag, det var liksom dagens höjdpunkt. Nu är det inte så direkt, jag älskar att läsa men när det kommer till skrivandet så...

Ja, det är så många personer som jag inte har träffat på ett tag. Jag har kanske inte varit superduper social på sommarlovet än så länge. Jag jobbade ju de första tre veckorna. Jag och Kaer som måste vara den person jag har tillbringat mest tid med på hela lovet. Johan kommer på en stark andra plats.

När mitt arbetande var slut var det direkt dags för semester. Jag och Karin tog oss ner till Ulmekärrsvägen i Grebbestad. I ett av de små husen på vägen bor min farmor och farfar. Där stannade vi i fem dagar innan vi blev upphämtade av familjen Larsson. Det var fem sköna dagar. Eftersom att vädret var skit sysselsatte vi oss med sovning. Jädrar vad vi sov....

Skrivet av Matildan, 2007-07-19

Visa hela (5 kommentarer)

Ja, här sitter jag ute på strandvägen min första sommarlovsdag. Jag har tillbringat större delen av dagen med Sofia och Karin som nu är och hyr film på statoil här i K'llby. Jag och Soffsen körde sigg sagg sugg om vem som fick åka i bak på moppen, hon vann så här sitter jag nu.

Som sagt, första sommarlovsdagen. Jag har fortfarande inte förstått riktigt att det här efterlägntade sommarlovet äntligen har kommit och är här. Nej, det är helt obegripligt. Fast det bliv ju inget riktigt lov förrän mitten av Juli då jag slutar att jobba. Då blir det sena kvällar och lata dagar. Fast jag ska försöka att inte vända på dygnet helt och bli för slapp utan komma upp på morgonen och jogga en sväng redig som jag är.

Jag tycker om Karins hus. Det är så mysigt och fridfullt och jag känner mig verkligen som hemma. Bredvid mig ligger Sigge och sover. Trots at tjag inte är någon fantast av djur så önskar jag ibland att jag hade en hund. Det händer inte så ofta men,...

Skrivet av Matildan, 2007-06-15

Visa hela (5 kommentarer)

Jag kan inte förklara hur glad jag är att ha fått spendera ett läger med de bästa i Svergie!
Saknar grönan lite :)

Skrivet av Matildan, 2007-05-24

Visa hela (5 kommentarer)

Åh, jag är totalkär i den låten. I rösten, i melodin, i allt.

Dagen har varit okej. Inte överdrivet bra, inte dålig utan ja, en normalt okej. Allt beror egentligen på vilket humör man är på. Oftast är jag på bra humör. Väldigt ofta faktiskt, men idag är jag trött, seg och allmänt nere. Men man måste få ha sånna dagar ibland. Bara man inte har det för ofta. Det finns alltid en orsak till att det blir blä. Man kan vara trött, hungrig, arg på nån eller också har man alltihop och kallar det för pms. Hatar det..

Pluggade matte när jag kom hem efter skolan idag. Det gick helt klart över förväntningarna och jag kände mig riktigt duktig och jag hoppas på att provet går bra. Stora och små tal kapitlet är riktigt knepigt.. Det var ju knappt så att morfar fattade och han har ju ändå varit mattelärare i 40 år.

Sitter här och känner mig halvt ensam. Önskar att Johan kunde ringa men han har typ slutat med det. Ringer aldrig längre. Det är då alltid jag som får...

Skrivet av Matildan, 2007-05-07

Visa hela (10 kommentarer)

Skrivet av Matildan, 2007-05-06

Visa hela (14 kommentarer)

Idag är det en glad dag :)

Söndag och klockan är fem i nio, jag är pigg som en.. Vad är det nu man är pig som igen.. Mygga är det som flyger upp i huvudet men jag vet ju att det inte är det. Det skulle vara typiskt typ Karin och säga pig(g) som en gris. Ha, vad tråkigt! :)

Idag så ska jag först till kyrkan klockan elva. Ska lyssna på min kära kör som har haft körläger nu under helgen. Gospel ska det vara och jag tror det blir jättefint! Själv så valde jag att spela match istället. Trots förlust ångrar jag det inte för fem öre. ¨Kände mig som en kalv på grönbete under uppvärmningen, man ville bara springa omkring med bollen. Åh vad fotboll är bland det bästa jag vet!

På kvällen var jag men någon som också ligger uppe i bästa klassen, Johan. Det var något särsklit med honom. Han var glad och gjorde mig till den lyckligaste tjejen i världen. <3 :)

Jaja, nu då, klockan halv fyra är det träning och jag tror att det blir lite slappt. Eller också blir det...

Skrivet av Matildan, 2007-05-06

Visa hela (15 kommentarer)