En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Blogg om vad som händer i mitt liv

Hejsan! Matilda heter jag som skriver i denna blogg! Lite kort om mig: är 22 år, snart 23 :). Bor tillsammans med min sambo Robert, vi har varit tillsammans i 3 år nu, och den 18 april 2007 föddes vår dotter Malvina! Jag tycker om att umgås med släkt och vänner, läsa, resa, pyssla, handarbeta, fika, simma, njuta av solen...

på lördag ska jag och malvina åka till Norrtälje med min mamma!!! Det ska bli så skönt, har inte varit till sverige sen i februari (eller när det nu var vi var till Gävle...) Åker med morgonfärjan och sen tillbaka med dagsfärjan, så det blir ju inte så många timmar men man får iallafall gå i lite andra butiker! :)

De senaste dagarna har det varit underbart väder, varmt soligt och nästan helt vindstilla... borde köpa en barnpool att ha här ute på altanen för det går ju inte att sola när det är så varm... men man ska väl inte klaga, hellre sol än snö och minusgrader!!!

Idag har mamma och pappa varit hit med lite saker: ett databord, 2 solstolar, vårt gamla dockhus och en matta. skickade med ett skrivbord som de skulle föra till en kompis och ett litet databord som lillsyrran ska ha. Annars idag så har jag hållt på och städat, eller städat kanske är fel ord... ordnat upp i skåp och lådor, måste göra det innan jag börjar tvätta golv, så mycket skräp som man...

Skrivet av Matildasliv, 2007-06-07

Visa hela (0 kommentarer)

Hejsan!
nu är jag gammal då... fyllde 23 år igår, tänk jag tyckte just att jag fyllde 18 men det är ju 5 år sedan, 7 år sedan jag gick ut högstadiet, 3 år sedan man tog examen... herregud vad jag är gammal!!!! men men inget man kan göra åt...

igår hade jag som sagt kalas, hade bakat blåbärspaj. 3 vänner kom på dagen, av dem fick jag ett halsband, en bok och ljus, tack, jätte bra o fint! på kvällen kom släkten, av mamma, pappa o lillsyrran fick jag en symaskin och två arabias muminmuggar, av storasyster+ familj fick jag en tallrik till servisen jag samlar på o matchande servetter, av svärföräldrarna o svägerskan en handväska o en perlargon! av sambon o malvina fick jag en flythalare, så nu har jag ingen orsak att inte komma med på sjön när det är höst/vår o kallt... :) tackar för presenterna, det är ju bra att något bra händer när man blir gammal :)

idag ska jag in till stan och springa lite ärenden o hälsa en kompis! nu ska jag gå o sova ngon timme till,...

Skrivet av Matildasliv, 2007-05-29

Visa hela (1 kommentar)

Gjorde ett personlighets test, och detta blev resultatet:
Enligt dina svar i frågeformuläret är du en...

Inåtvänd Planläggande Konkret Tänkare

SÅDAN ÄR DU:

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra...

Skrivet av Matildasliv, 2007-05-19

Visa hela (4 kommentarer)

Blev inspirerad av Karro att göra en önskelista över saker jag vill ha till present, om nu någon tänker ge något till mig :)

*Arabias muminmuggar och djupa skålar.

(muggar jag redan har: muminmamman, muminpappan, sniff, snusmumriken, tofslan o vifslan (eller vad de nu heter), den rosa muggen med små motiv, "julmuggen" med små motiv och "vintermuggen" 2007...
skålar jag har: snusmumriken, muminmamman och "sommarmuggen 2006")

*armbandsklocka
*böcker
*massage
*krukväxter
*fina inredningsprylar :)
*massage
*tid att umgås med vänner
*bli bjuden på picknick med någon/några trevlig(a) människor
*nya kuddar till soffan
*badrock (inte i fleece...)
*smycken

nu kommer jag inte på mera, skriver pånytt om jag kommer på något till

Skrivet av Matildasliv, 2007-05-18

Visa hela (1 kommentar)

idag är en sån dag som man helst bara sku vilja ligga kvar i sängen o dra täcket över huvudet.. men det kan man inte riktigt göra när man har en 4 veckors bebis att ta hand om har jag märkt, jaja får skylla mig själv :)

har inte gjort så mycket idag, diskat och plockat undan lite här hemma, gick på en promenad och hälsade på malvinas gammelfarmor som bor här i närheten. händer väl knappast nåt mer spännande ikväll i mitt liv.. ska äta lite ost och kex kanske, om det kommer något vettigt att se på tvn!

Skrivet av Matildasliv, 2007-05-18

Visa hela (1 kommentar)

Hejsan! vad trevligt att just du har hittat hit! Har haft en annan blogg förut, men tröttnade på den så nu testar jag den här istället!
Kanske inte så intressant för andra att läsa vad jag gör om dagarna, men jag är värdelös på att skriva dagbok så på det här sättet hoppas jag att jag skriver lite oftare så jag kan ha koll på vad jag pysslat med :)
idag har jag och Malvina varit och hälsat på min äldsta syster och hennes dotter! Trevligt, mia hade gjort chokladpudding som hon bjöd mig på *mums*, sedan åkte jag en sväng till mattsons och handlade mat och diverse saker.. nu har jag o Robert precis ätit klart, köttbullar och makaroner blev det idag, nu väntar jag bara på att tösen ska vakna och ha mat.. sedan ska här städas!!! har inte blivit ordentligt gjort sen veckan före jag åkte in till BB, så då förstår ni kanske hur det ser ut här hemma :)
imorgon ska vi hälsa på Malvinas faster, på tordags ska vi till sjukhuset och kolla upp Malvinas höft och sedan hälsa...

Skrivet av Matildasliv, 2007-05-08

Visa hela (0 kommentarer)