En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Blogg om vad som händer i mitt liv

Välkomna till min blogg!!!

Hejsan! vad trevligt att just du har hittat hit! Har haft en annan blogg förut, men tröttnade på den så nu testar jag den här istället!
Kanske inte så intressant för andra att läsa vad jag gör om dagarna, men jag är värdelös på att skriva dagbok så på det här sättet hoppas jag att jag skriver lite oftare så jag kan ha koll på vad jag pysslat med :)
idag har jag och Malvina varit och hälsat på min äldsta syster och hennes dotter! Trevligt, mia hade gjort chokladpudding som hon bjöd mig på *mums*, sedan åkte jag en sväng till mattsons och handlade mat och diverse saker.. nu har jag o Robert precis ätit klart, köttbullar och makaroner blev det idag, nu väntar jag bara på att tösen ska vakna och ha mat.. sedan ska här städas!!! har inte blivit ordentligt gjort sen veckan före jag åkte in till BB, så då förstår ni kanske hur det ser ut här hemma :)
imorgon ska vi hälsa på Malvinas faster, på tordags ska vi till sjukhuset och kolla upp Malvinas höft och sedan hälsa på min familj, min moster kommer från sverige så måste ju visa upp tösen för henne! på fredag ska vi till rådgivningen och sedan till socialkansliet och bekräfta faderskapet... på lördag kommer några vänner hem till oss, ska se finalen i ESC! Trevligt! måste fundera på vad jag ska bjuda på...

Skrivet av Matildasliv, 2007-05-08 17:13

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?