En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Blogg om vad som händer i mitt liv

tack för presenterna

Hejsan!
nu är jag gammal då... fyllde 23 år igår, tänk jag tyckte just att jag fyllde 18 men det är ju 5 år sedan, 7 år sedan jag gick ut högstadiet, 3 år sedan man tog examen... herregud vad jag är gammal!!!! men men inget man kan göra åt...

igår hade jag som sagt kalas, hade bakat blåbärspaj. 3 vänner kom på dagen, av dem fick jag ett halsband, en bok och ljus, tack, jätte bra o fint! på kvällen kom släkten, av mamma, pappa o lillsyrran fick jag en symaskin och två arabias muminmuggar, av storasyster+ familj fick jag en tallrik till servisen jag samlar på o matchande servetter, av svärföräldrarna o svägerskan en handväska o en perlargon! av sambon o malvina fick jag en flythalare, så nu har jag ingen orsak att inte komma med på sjön när det är höst/vår o kallt... :) tackar för presenterna, det är ju bra att något bra händer när man blir gammal :)

idag ska jag in till stan och springa lite ärenden o hälsa en kompis! nu ska jag gå o sova ngon timme till, måste passa på när tösen sover! hejsan svejsan!

Skrivet av Matildasliv, 2007-05-29 06:54

Varsågod!

Skrivet av Smycket, 2007-05-29 09:49

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?