En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Melankolisk_pingvins bloggis

That will say måndagen.
Igår satt jag och försökte hitta en blogg som var tillräckligt bra för mig, lyckades nästan i och med att jag hittade hit. Jag är inte helt nöjd, eftersom man inte kan ha små finesser så som länkarkiv och stort fotoalbum och sånt... Så jag ska fjäska lite för Johannes och se om han kan fixa en som är descent... :D Men jag håller mig här så länge.
Och så snackade jag med Habo och Mini på msn, saknar båda jättemycket. *kramar till er*
Jag skulle ju ha räknat matte egentligen, men det är så trååååkigt! Det är Matte D som jag håller på att plugga upp sen förra läsåret, eftersom jag inte fick godkänt i det.
Men som sagt, något räknande blev inte av, för sen så åkte jag ner på stan i mina heta platå-träskor och gick runt och glassade i dem, gick in på H&M och köpte höstens finaste kappa, svart i manchester. (Jag och Felicia ska köpa likadana, eftersom vi båda föll för de samtidigt i lördags när vi gick runt på stan eftersom...

Skrivet av Melankolisk_pingvin, 2005-08-16

Visa hela (2 kommentarer)

Heter Carolina (alla kallar mig carro utom Mamma). Är myndig, och går sista året på gymnasiet, på en excellent naturlinje med marinbiologisk inriktning.
Bor alltså i Lysekil sen hösten 2003 - i en av de mysigaste små lägenheterna som fanns att ackordera in sig i. Kommer dock Från Växjö från början, född och uppvuxen där. Kommer antagligen att flytta tillbaka dit i juni igen, efter min student.
Nu tänker ni förstås att om man går en svår naturlinje med inrikting på marinbiologi, så har man självklart planer på att fortsätta med det yrke. Det tänkte jag också först, men kom på i mitten/slutet av tvåan att böcker och bibliotek är min grej. Så nu har jag siktet på att utbilda mig till bibliotekarie, helst i hemstaden och så snart som möjligt, så att man kan skaffa en vardag.
Så var det det här med fritiden. Som jag redan nämnt, så älskar jag att läsa böcker. Läser allt från krönikor och intressanta biografier till Fantasy, Stephen King, romaner av olika slag...

Skrivet av Melankolisk_pingvin, 2005-08-15

Visa hela (0 kommentarer)