En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Mellie

Mellie Bloggar!

Tju! Är en brud på 20 år som drömmer om ett liv som frisör och som bestämt sig för att börja blogga! Här får ni följa med i min vardag, se bilder, dagens makeup, mina klippningar och dagens låt + mina teckningar då jag diggar att måla/skapa på fritiden :D

Här är Elin, en av mina äldsta och bästa vänner som ringde mig häromdagen och sa att hon var trött på sin gamla frisyr och ville ha en ny!

Innan jag klippte henne hade hon en tuppkam och dreads i nacken, men när håret började växa ut och hon började tröttna på det satte hon bara på sig en mössa :P Här kommer före och efterbilder! :) Tycker hon blev grann!

Elin Före


Ny Tjej!

Elin efter :)

Skrivet av Mellie, 2013-05-08

Visa hela (0 kommentarer)

Yoo! Då har Mellie (jag) skapat en ny blogg där jag kommer skriva om min vardag och min frisör dröm och min resa dit! Jag drömmer om en egen salong med mysig stämning där kunden kan slappna av och ta en kopp kaffe medans man klipper och gör dom fina i håret :) Jag vill skapa lookar som kunden känner sig nöjd och trivs i, även en frisyr kunden kan fixa själv, alltså inte så avancerat utan man ska kunna få en lika bra look hemma som på salongen! Jag hör många som säger att dom inte kan få till sin nya frisyr som frisören kan, jag vill göra lätta men snygga frisyrer som inte är något jättejobb att få till. :)
Jag kommer från Göteborg men bor i detta nu i Hässleholm i Skåne.
Välkommen till min blogg!

Skrivet av Mellie, 2013-05-08

Visa hela (0 kommentarer)