En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Jag hade tråkigt så jag fantiserade ihop detta ;) *drömmer mig bort på rosa moln*

Skrivet av Mercedes, 2006-05-24

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är så trött på att vi alltid hejar på vårt eget land... som om vi har gjort någonting för att Carola ska vinna? Vi har röstat fram henne och that's it, annars är det rätt löjligt att heja på sitt eget land i sammanhang som detta är sport till exempel. Vi känner inte svenska landslaget? Vi känner inte Carola? Men självklart tänker jag heja på henne ikväll för det är det som känns rätt och iförsig vore det ju kul med lite reklam för sverige för jag är ju så stolt över "mitt" land. Shit, jag vet knappt vad jag tycker längre världen är så förvirrande!

Jag ska nog gå och tappa några mackor på golvet och göra en vetenskaplig undersökning om huruvida det är sant att påläggssidan alltid lyckas landa neråt. Spännande!

Skrivet av Mercedes, 2006-05-20

Visa hela (0 kommentarer)

Jag skall nu helt och hållet motsäga mig själv genom att klaga lite på dom som klagar! Jag är så trött på folk som klagar över småsaker, visst ska man klaga när man har rätt till att klaga, när man har riktiga problem! Att klaga över löven på verandan att dom är så jobbiga att sopa bort är inte något som är, enligt mig, något som någon kan klaga över. Hursomhelst är min poäng att man borde tänka efter vad man kan säga som är positivt istället för att fokusera på det negativa (jag vet att jag låter som er grundskolelärare). Faktum är att det är vetenskapligt bevisat att man lever längre om man är positiv, man blir dessutom gladare och gör sin omgivning gladare!

Skrivet av Mercedes, 2006-05-18

Visa hela (0 kommentarer)

Att gilla läget som det är och inte vilja förändra någon måste nog vara det dummaste man kan göra, inte bara för sig själv utan också för världen. Att gilla läget betyder att man accepterar det som händer i fattiga länder att acceptera att ätstörningar blir allt vanligare p.g.a medias påtryck, ska vi verkligen acceptera att de rika bara blir rikare och de fattiga fattigare?
Ska vi acceptera att barn middhandlas och våldtas i sina egna hem? Ska vi acceptera att västvärlden blir feta medan det finns människor som inte får äta på flera dagar? Ska vi acceptera att USA bara blandar sig i andra länders konflikter om det finns något att vinna på det? Ska vi acceptera att djur torteras till döds för att vi människor ska få tio minuters njutning av deras kött? Ska vi acceptera att jorden snart inte finns kvar för att vi är så dumma och förstör den?

NEJNEJNEJNEJ! Jag accepterar INTE... jag vill se lite låga hos folk. Jag vill att någon gång dom ska säga till mig att mina...

Skrivet av Mercedes, 2006-05-13

Visa hela (0 kommentarer)

Dessa fyra har jag bakat i skolan idag [pust] jag har flugit omkring som ett litet skållat troll och vägt upp och haft mig. Vi tränar inför ett minigesällprov i brödframställning och det gäller ju att få alla bröd godkända. Man måste ju smaka hur bröden blir också [ont i magen].

Jag försöker få räta på mitt ätbeteende och det är definitivt en utmaning att vara i bageriet där det står stora säckar med den mest ljuvliga chokladen som man använder för pralintillverkning, det är ju liksom bara att sticka ner handen och ta några, ingen som märker nåt. Jag är så trött på mig själv att jag inte lyckas hålla mig nere på den vikten jag vill vara på utan alltid ska snaska och "jamen det är ju fredag" eller "jamen det är ju lördag" eller "jamen det är ju söndag och imorgon är det måndag och då ska jag vara nyttig"... Jag har läst dr Phils ultimate weight solution men allt sånt där känslosnack gör mig bara trött i huvudet, vem orkar gå och tänka på vad man...

Skrivet av Mercedes, 2006-05-12

Visa hela (0 kommentarer)