En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Merciii

Ta en dag i taget

Min lillebor är sjuk.. Stackaren, han har feber och världens vackraste ögon. När han tittar på mej kan han så mej att göra precis vad han vill. Just nu vill han ha pannkakor, och efter att ha tittat på mej med sina bevekande rådjursögon i en halv timme kan jag inte låta bli att ställa mej vid spisen och steka högar av pannkakor till honom. <3 löööööv him!!

Min lillasyster (ehem) har inga rådjurs ögon. Däremot har hon en vass tunga och kan på det sättet få mej att göra det mesta. =) haha, vad skall man som äldsta dotter göra i en familj med tre yngre syskon, annat än att passa upp dem?!

Min äldsta lillasyster ligger och sover.. (för ovanlighetens skull) ;) haha, älskar dej också min lilla törnrosa.
"Törnrosa var ett vackert barn, vackert barn, vackert barn, törnrosa var ett vackert barn, vackert barn. Hon bodde i det höga slott, höga slott, höga slott, hon bodde i det höga slott, höga slott..." haha...

1 november :) början på min hjälppionjärstjänst! :D...

Skrivet av Merciii, 2007-11-01

Visa hela (3 kommentarer)

"Alla bråkens månad" tror jag att jag skall döpa månaden oktober till! Alla har bråkat denna månaden! Mamma och pappa, mina syskon, vänner och vänninor, och klasskamrater.. i princip alla jag känner är i bråk med någon.. Jag är glad att jag inte varit inblandad i något större bråk än möjligtvis
"GÅ NU OCH L&Auml;GG DEJ"-tjatet hemma..

Ganska intressant att studera folk som bråkar dock.. Det finna många olika tekniker har jag lärt mej nu under oktober :P Det tysta bråket, blickarna som hade dödat om de kunnat, det kalla pratet (jag tycker inte om dej men jag låssas som om jag inte vet om det), prata bakom ryggen - det är nog det värsta. Föredrar det öppna ärliga bråket där båda har lika stor chans att säga förlåt och att ge sig..

SAMMANKOMST - wiii.. Upp tidigt, stressigt, skrynkliga kjolar och hemska strumpbyxor, men i samband med sammankomst är det bara helt underbart!! Alla vänner, pulsen som ökar, glädjen, uppmuntran, talen som får en att inse det viktiga i...

Skrivet av Merciii, 2007-10-26

Visa hela (1 kommentar)

Jag har lätt en av världens coolaste kusiner! Han är 12 och skriver hårdrockslåtar! Han äger lätt den killen...

Depression
-------------------
"It´s lay on me
Heavy things in my mind
You try to help
But nothing does any matter
I want to burn you all

Break me slowly down
Make me slowly drowned

But now a lession
In depression
Can’t just someone hear
Nothing does any matter
I want to burn you all

All the things that makes me alone
That holds me like a nightmare
I´m suffocate
Suicide i very great to destruction

Break me slowly down
Make me slowly drowned

The new begining is here
Don´t give me a replay

You try to kill my hopes
You try to keep me awake
But I´m still hopening
I´m still sleeping

Break me slowly down
Make me slowly drowned

I won´t forgive your smile
Or your hands
Holding my throat

Break you slowly down
Make you slowly drowned"

// Av min kusin
( man blir lite stolt ;P )

Den texten kommer...

Skrivet av Merciii, 2007-10-25

Visa hela (0 kommentarer)

Så sjukt trött, men ändå inte! Konstig känsla vill jag lova. Jag vill inget hellre än att kasta mej på sängen och sova och snarka och aldrig mera vakna men ändå inte. Jag orkar inte flytta mej från soffan som är en halv meter från sägen - höjden av lathet, för att vara mej då. Orkar inte! Jag orkar inte vara vaken, jag orkar inte sova, jag orkar inte ens tänka på att det skulle vara skönt att sova. För jag vet att jag kan inte gå och lägga mej riktigt än, måste ju plocka undan först, hänga upp min kjol annars blir ju den skrynklig, vika in mina byxor, sätta batterier på laddning, läsa igenom religionen en gång till, gå igenom spanska glosorna en gång till, måste ta mej hela vägen upp för trappan för att borsta mina tänder och göra mej i ordning... vad hemskt livet är egentligen :D haha.. suck, jag är såå trött!

var hos tandläkaren idag, det är inte alla som har en rödhårig operasångare till tandläkare. Hon är helt otrolig.. Hennes mun rör sig konstant...

Skrivet av Merciii, 2007-10-11

Visa hela (0 kommentarer)

Mina knän är helt slut, svullna och trötta, brosket är ännu en gång sönderslitet och kryckorna kommer nog att behövas imorgon, men kul var det. Vi vandrade över söderåsen idag. Upp och ner i det kalla och blöta vädret. Men vår speciella lärare som inte verkade veta vad stigar är för något förrens sista timmen.

Vi började vår vandring vid en bilväg men helt plötsligt slänger sig vår lärare rakt in i ett buskage och där står vi kvar och ser ganska undrande ut :) En vulkan, minsann, inte varje dag man ser vulkaner i skåne, två stycker såg vi idag, den högsta på ca 90 meter.

Vi halkade hit och dit bland de blöta löven. Stackars Malin satte sig ner och belv alldelles brun om baken.. lilla Malin, haha.. Jag tror vi alla halkade till någon gång men dock var Anna och Äff värst av alla som gled minst 10 meter ner för en brant kulle :D kunde inte låta bli och le åt deras tokigheter.

Utsikten var underbar, helt otroligt, man såg hur långt som helst och vilka...

Skrivet av Merciii, 2007-10-10

Visa hela (0 kommentarer)

Har vant mej vid att sitta på golvet med datorn på somman, ganska bekvämt faktiskt. :) borde egentligen inte sitta och skriva här alls, har sååå mycket att göra idag. Förstår inte hur lärarna tänker gällande läxor. Över helgen, dubbelt så mycket i allt när man har inläsnings dag och suck alltså!

Började en ny kurs i går och något av det första min lärare säger är
"Jag är inte av den lärar sorten som tror på läxor" Stort + till min lärare Pepe

På fredag skall jag till Bex och på lördag drar vi till U-hamn!, Till min allra sötaste! Hon skrev till mej igår
"...längtar redan till helgen :P" och det gör jag också!!

Drömde konstigt drömmar i natt, vänner jag knappt visste jag hade. Intressant, man är inte så ensam som man tror!

XXX

Skrivet av Merciii, 2007-10-09

Visa hela (0 kommentarer)

Sitter på golvet på mitt rum med datorn på soffan. Google är en underbar sak, tyvärr kan man bli sittande här i timmar (samma med bilddagboken vill jag påpecka).

Sitter och söker på frisyrer. Funderar på att klippa och färga mej men vet inte riktigt hur. Hittade dock en fin bild på en modell med lite längre fram och spretigt upp på, snyggt med färgerna svart och röda slingor. Mm.. vem vet en dag kanske.. man får ju drömma!!

Slängde en fuktig blick på klockan och insåg att de tickat förbi halv ett redan. Oj, vad tiden rinner iväg. Då burrade min telefon till och ett sms, oväntat väntat eller skulle jag kanske säga omedvetet väntat. Ett litet leende minsann, mamma skulle skrattat åt mej om hon såg mej men vad skall jag säga, i bland blir man glad över också det minsta.

"Aw u ok? something bothering u? Hope ur alright" Små ord som kan göra en så glad...
...

Skrivet av Merciii, 2007-10-08

Visa hela (0 kommentarer)