En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Merlin

Merlins Blogg

Dag 4

Idag gick husse tidigt för han skulle tydligen lära sig en massa saker. Konstigt han verkar ju kunna så mycket och bestämma vad jag får och inte får göra :( Jag har varit hänvisad till mamman i familjen hela dagen och se´n den där sura cockern som tycker att hon ska bestämma allt.

Men det visade sig bli riktigt lajban. Vi har lekt och sprungit ut och in hela dagen, jag satte minsann sprätt på tanten. Ett nytt system har införts med tidningar på golvet som man kan bita och slita i och de prasslar jätteroligt. Funkar ganska bra att kissa på dem också om ingen sliter tag i mig så jag åker ut på gräsmattan i stället.

Mamman och jag var ute och gick en låång promenad ända till kryddträdgården och jag sprang hela vägen dit och hela vägen hem. När vi var där kom massor av otäcka fåglar och skrek och flög och flaxade. Jag blev jätterädd och sprang och gömde mig mellan mammans ben, under hennes kappa. Ha, ingen såg mig där!

Jag tror att mamman är nöjd med mig idag för jag har faktiskt varit jätteduktig. Men hon såg inte så glad ut när jag erövrade Frejas vattenskål, jag låg på mage med en tass på varje sida och drack det härliga vattnet, som faktiskt är mycket godare än mitt. Plötsligt försvann bara skålen hmm. Men sedan fick jag ett jättegott tuggben som nästan tagit hela dagen att tugga i sig. Freja fick också ett men det var för vuxenhundar, det luktade jättegott, men när jag försökte smaka blev Freja ursur så bättre fly än illa fäkta :)

Men jag har saknat husse i alla fall. Så jag har faktiskt matvägrat (fast lite åt jag för säkerhets skull) hela dagen. För fick jag inte Frejas mat så fick det vara faktiskt. Jag får se om jag ska fortsätta med det för att visa husse att man inte lämnar en liten valp hur som helst.Oj nu kommer han så nu får vi se hur jag ska vara jag kan ju inte låta bli att gosa med honom det är ju så roligt att ses igen efter en lång dag.

//Merlin gm Mamman

Skrivet av Merlin, 2009-01-28 17:03

Härligt att vi inte missade nåt idag heller. Tummen upp till mamman som både är ställföreträdande hundpassare/tränare och bloggare. Inte illa, var hittar man sånna??
Låter som en härlig dag, trots husse-svinn ;)
nosnafs från syrran

Skrivet av Oki Doki, 2009-01-29 00:53

Haha man får leta. Det är så att jag valde husse, husse valde inte mig ;) Så vi hade kontakt redan i lådan när han kom och hälsade på. Så vi funkar utmärkt tillsammans, att Husse har en sån trevlig, snäll och gosig mamma är oxå bra, kanske därför han oxå är så snäll? ;)

Men med lite tur kanske din Matte/hussse är /bli lika gosig snart. Om inte annat s kommer det snart.

Nosnafs på dig syrran!

/Merlin

Skrivet av Merlin, 2009-01-29 14:22

Tja lille kopis!
Kul att läsa att du börjar växa till dig o ta egna beslut o initiativ. Bl.a det här med mat som man kan ställa till ett litet helsicke med om man är på det humöret..till slut så ger sig de tvåbenta o man får det som är gott - betänk att en mager valp lätt renderar i en anmälan till djurskyddet - det vill ingen tvåbent utsätta sig för. Apropå anmälningar, så var jag ute och tog en liten promenix på isen i förra veckan -gör inte det - plötsligt är man omringad av blåljus o sirener - värsta pådraget. Mutte o Hasse som mina tvåbenta kallar sig efter att ha klunkat i sig av den röda vätskan du vet, gråter o vrider sina händer i förtvivlan efter mig.men jag är inte dummare än att jag dyker upp vad det lider o är plötsligt jätte poppis så länge det varar. Detta är inte att föredra i din unga ålder så vänta lite med egna utflykter o håll god min. Nu ska vi se om nån har tid att gå en liten sväng med kopplet o mig. vi hörs snart. För att inte vara gårdshund ser du mycket sympatisk ut - komlimang!! Tass o Nos så länge. Picasso

Skrivet av Picasso, 2009-01-30 11:35

Picasso dina inlägg är obetalbara!! :) Jupp, finns ingen is, eller nått ställe att gå ut på den här ändå. Vad är is för övrigt?

Woff!
/Merlin

Skrivet av Merlin, 2009-01-30 11:45

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?