En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Merlin

Merlins Blogg

Dag 6: Whoops

I går satt jag mellan 22 och 22.30 och skrev ett jättelångt inlägg med hela dagens inehåll, och var väldigt nöjd. Men det varade inte så länge, för när jag skulle publicera det blev jag tvungen att logga in.. och då försvann texten. Sen såg jag den där goda nätvärkskabeln, och saken va biff, jag bara skulle bita på den.

Nu har husse skaffat en ny, som han har sprutat med nån vidrig grej som smakar bittert så in i hel****. Så jag tänker inte ens nosa på den blåa igen. Kanske finns nån annan god sladd i närheten.

Anyway, igår så var vi ute, nästan för mycket om du frågar mig. Husse insisterade verkligen på att vi skulle utöka området, och det är inte alls kul att lämna den trygga gården, men, efter lite övertalning och massor med godis bar det av. Andra gången gick det lite fortare att komma iväg, och tredje gången var det inget problem alls, och då fick jag inte ens godis!! Hur som så gick vi e längre runda flera gånger igår, vi hade dock paus var 50-100tass, men ändå, det gick och trött jag va när vi kom in i värmen!! Det var anledningen till att jag inte orkade göra om Dag 5 i bloggen, utan sket i det och gick och la mig i stället.

Just det, husses storebror med fru var här igår.. dumma husse hade vart ute för mycket med mig, så jag låg i en naturlig koma under kvällen. Så trött jag var. Märkte dock att "Storebror" var jäkligt intresserad av att ta en massa bilder, varesig jag sov eller ej. Ska ta och be husse om bilderna så snart som möjligt, Kanske kommer de upp på bloggen redan ikväll.. om nu nån är intresserad av att se en sovande hund ^^

Så till dag 6.

Idag, precis som alla andra, har varit slapp på förmiddagen. Jag är stolt att säga att jag inte kissade en droppe i valphagen inatt. :D
Men när vi kom ut i den bittra morgonkylan som Husse verkade störa sig på mer än jag gjorde, så det blev att vi gick en bra bit för att få upp värmen. När jag gjort allt jag skulle göra, så bar det av hemmåt, och jag åt en STOR skål mat! Mums! Sen vart det ju ut en vända efter det igen, men då lekte vi mest, jo, jag bajsade och kissade när jag hade chansen oxå, men det var mest lek ute på morgonen.

Sen gick vi in, och njöt av värmen i köket, så mycket att vi somnade alla 3! Alltså Jag, Husse och Freja. Och vi sov en bra stund, Jag hade koll på husse, och han vaknade till ganska ofta, speciellt om jag hoppade på tidningarna på golvet. Det var roligt att väcka honom! Så det gjorde jag nog 10 gånger, genom att hoppa! :) Bita i hans tår var hysteriskt kul oxå när de darrade till efter varje bett. :D Rolig husse jag har!

Fast det roliga varade inte så länge, Husse vaknade ganska ordentligt tillslut, och beslöt sig för att jag och freja och han skulle ut och leka i Kryddträdgår'n. Skeptisk som jag är till att dra dit krävdes lite övertygelse. Men Freja var pepp och drog och drog, så jag hade lixom inget annat val än att följa med bara. När vi kom fram lekte vi själva en stund. På avstånd såg vi en Keeshond sa husse, och den var ganska fin faktiskt. Det fanns oxå en STOR vit hund. Nog största jag sett i hela mitt liv. Han gick halvvägs upp på låret på husse. Och när han stod på bakbenen var han LÄNGRE ÄN HUSSE!! Det var en 1år gammal blandras. Blandras? Mellan vad? jorå, Morsan va tydligen Dogo Argentino/Rottweiler och Farsan var Doberman. Säger inte mig så mycket, men det var en enveten hund. Tur att husse höll mig skyddad när han skrämde skiten ur mig, Bokstavligen talat. Paff han blev när jag satte mig för att bajsa direkt efter han släppt iväg ett högt men dovt skall. :P Shit happens så att säga! ;)
Men men, han var mer sugen än mig på att leka, och Freja, ja, hon sysselsatte sig med att klättra i träd på kommando, och allmänt bita sönder varenda pinne hon kunde hitta i hela parken.. Vad är grejen med pinnar?!

Sen bar det av hemmåt, och det är alltid lättare att gå hem än att gå hemmifrån. Men Husse insisterar på att göra livet tufft för mig så det blev en omväg hem. Ett extra kvarter sa han bara och gick, med mig och Freja kopplade. När vi kom hem var det matdax och jag åt en bamseskål med mat igen. 1½-2dl är inget problem för en så stor hund som mig! Men det är allt jag får vid varje utfodringstillfälle. Men jag är inte bitter.
Husse och husses pappa snackade igår om att gå ut i morgon och träna lite i hamnen. Freja har nämnt det innan oxå, det är tydligen det roligaste hon vet. Och enligt henne är det hur länge som helst sedan hon fick en ordentlig genomkörare så hon är pepp som attan. Vette sjutton om jag är så motiverad. Men ska ge det en chans i alla fall.. ...kanske ;)

Det var nog allt. Nu gör det ont i klorna, tangentbordet är ju inte direkt avpassat för hundar, så jag kan inte trycka med tassarna ;)

Kram
Merlin

Skrivet av Merlin, 2009-01-30 12:19

Festlig å følge med her!! Det ser ut til at du har det kjempefint, Merlin! :))

Skrivet av Siv,Egon&P`Trine, 2009-01-30 18:41

Jorå, det går Kalas! Nu är det sängdax efter en lång, slitsam dag. Ska bli skönt att sova lite före vi ska ut i morgon bitti ^^

Kram
Merlin

Skrivet av Merlin, 2009-01-30 22:34

Vad roligt att få följa Dizzys bebis! Utlovade bilder blir roligt att se...

Kram Nadia, Caddy & Nea

http//nadiacaddy.wordpress.com

Skrivet av Nadia & Co, 2009-01-31 08:16

Jepp kommer typ nu ;)

Skrivet av Merlin, 2009-01-31 15:05

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?