En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Merlin

Merlins Blogg

Dag 12

Nu har rytmen nästan helt lagt sig för husse, hans humör är jämnare, dock än inte riktigt stabilt än. Men det kommer nog snart. Jag har ju vart ganska busig faktiskt ;).

Vidare så var kursen inget märkvärdigt. Först satt vi 8 personer och hundar i ett utrymme som inte kan vart större än 4 m2, men det gick bra, och jag var så trygg mellan husses ben att jag där kunde somna på golvet. (Det gjorde ingen annan när jag tjuvkikade ;) Undertiden jag sov hade husse utbildning, teoretisk, och där snackades det mest bara om olika faser i en hunds liv, och lite om foder och sånt. Väldigt basic hörde jag husse säga att det var.

Sen efter en timme kom MIN stora stund - vi gjorde två övningar; en kontakt övning och en inkallnings övning - som sen ska leda till en krav-inkallning. Det senare ska vi träna extra mycket i morgon när vi går ner i hamnen för vår sedvanliga extra-intensiva helg-träning. Det ska bli jätteroligt! :) Det var kul sist i alla fall. Men tillbaka till ämnet - Det var verkligen MIN stund, för jag klarade alla övningarna direkt. Medans alla andra höll på i upp emot 30min per övning så tog det ungefär 3min innan jag fattade kontaktövningen, och inte ens 3sekunder innan jag fattade inkallningen. Jag och husse har ju i och för sig redan tränat det rätt mycket - men ändå! :P

Nej nu är det dax att sova middag. Kanske återkommer ikväll. Ps. Lyncha husse för att han inte tog med en kamera. (Det var förvisso mörkt ute, men han har ju blixt ändå.. :P)

Nos och tassar!
Merlin

Skrivet av Merlin, 2009-02-06 13:24

Så flinke dere er!! :-)

Riktig god helg til dere alle! Pappa Egon hilser!

Skrivet av Siv,Egon&P`Trine, 2009-02-06 15:04

Duktiga, duktiga ni!!! Och allra mest duktigt av Merlin att somna på golvet mitt i trängseln! För sånt är svårt för de allra flesta valpar och smågalna aussievalpar i synnerhet!! Men nästa gång vill vi verkligen se att kameran följer med!!! Ha en härlig helg!!

Skrivet av Sandra, 2009-02-06 23:10

Ok Kameran ska med. Inget snack om saken. Eftersom vi börjar ute finns en chans att det inte är mörkt ute heller. Vilket är najs. :)

Skrivet av Merlin, 2009-02-11 12:38

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?