En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Merlin

Merlins Blogg

Våren på riktigt!

Ja nu är våren här. Och med det radikala ändringar. Merlin ska bli en RIKTIG Aussie.

"Riktig Aussie"?! jorå Jag ska flytta till Australien i Juli för att plugga - och Merlin ska följa med!

Det har gått ett tag sedan jag sist skrev på bloggen - men det är mest för att bloggen är typ tråkig. Känns som jag sagt innan dumt att bara berätta om att vi leker, sover och tränar - precis som vanligt. Har inte hänt mkt nytt. Valpkursen vi startade på är iofs över, och Merlin va bäst i klassen. Så det är ju i alla fall något. Fick ju inget diplom eller så. Bara kursledarens intygan på att han va bäst i klassen. :D

Vidare händer inte så mkt - försöker fixa med allt inför resan och så. Merlin får nog åka hemmifrån i höst antagligen. Hoppas bara inte sommarvärmen där - vilket är när det är vinter här - blir för mkt för honom. Minns att när han kom in i lägenheten de första 2 veckorna var det tydligen jäkligt varmt för honom. Men - han är en Aussie och nu ska det bli på riktigt ;D

Det är väl vad som händer här borta just nu i alla fall. Mer om hur det går med resa och dylikt kommer senare

Kram på er alla

John & Merlin

Skrivet av Merlin, 2009-03-19 12:44

Så långt från gammelmatte.... Du är modig du!

Kram Tina o co

Skrivet av Tina, 2009-03-20 09:12

Wow så spännande!!! Jag får rysningar bara av att tänka på allt som ska fixas och ordnas för att flytta med sig en hund så långt (jag är livrädd för att missa nåt nämligen ;-) ) men det kommer ju bli världens äventyr för er båda!!! Och rätt så avis är jag faktiskt!!!

Skrivet av Sandra, 2009-03-20 12:40

Coolt, då hoppas jag verkligen att man hinner med att träffas innan (så syrran kanske kan få nåt vykort från landet downunder, så man har nåt att drömma om *läs matte i det fallet*)

Häftigt och vågat och jag är oxå lite avis :) Blir ni kvar där några år??? (ja, man vet ju inte - det kanske blir för alltid) men hur länge ska du plugga där?? och vad?? Nu tog nyfikenheten överhand :)

Men om du känner för det så kan du maila mej: fiskrens@hotmail.com så kanske man kan ta en tripp till tex slottskogen nån härlig vårdag, så man får kolla hur brorsan har växt till sej??
nospussar från Chili med Bihang

Skrivet av Systeryster, 2009-03-23 11:42

Ja, vad ska man säga och göra? Att John ger sig iväg kan man tåla men att skicka iväg Merlin kommer att skapa ooootrolig separationsångests. Denna lilla/stora underbara hund kommer att lämna ett stort tomrum efter sig. Han har blivit familjens clown och är sååå mysig. Att låta honom sitta i karantän tål att funderas på och det kanske blir jättejobbigt och DYRT att skicka iväg honom så det är bättre att han stannar hemma ;) Ja, ni ser problemen hopar sig för alla utom John och Merlin, för de kommer ju säkert att få det jättemysigt tillsammans på andra sidan jordklotet :( Nej jag är inte alls orolig eller avundsjuk ;)
/Gammelmatte

Skrivet av Merlin, 2009-03-23 20:11

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?