En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Merlin

Merlins Blogg

Merlin blir Aussie på RIKTIGT del 2 ^^ (våren på riktigt = del1)

Jorå Jag (husse) åker först och kollar in området, ser huruvida Merlin får bo med mig på campus, alternativt vad ett eget boende skulle kosta och om jag kan klara tider osv utan att han får vara ensam allt för länge.

Det jag ska plugga är en Maritim Turism utbildning, vilket ger kunskap om hur man de facto bedriver turism till sjöss. Man får Dykarutbildnings-licens - så man kan utbilda folk till dykare, man får skepparexamen så man kan få köra mindre båtar och så vidare.
Och det är lite där skon klämmer. För jag kan inte va borta mer än absolut MAX 5h från Merlin (när han är vuxen), och ett par veckor eller månader till sjöss är knas. Så jag ska se hur det ser ut, och så får Merlin komma ner när det går. Utbildningen är på 1-1½år. Men efter det ska jag plugga Vildmarksturism oxå, så då blir det ökenäventyr. Och då BÖR Merlin kunna följa med.

Jo klart att vi kan träffas. Vore riktigt roligt faktiskt.
Men vi tar det per mail.

Merlin lever och frodas - och är blytung nu för tiden (En någolunda smal Freja är den andra vikten man jämför med.. Merlin är blytung jämfört.. Från början va hon blytung jämförelsevis ^^) och allt är som det bör. Ska snart åka och köpa mat "yay!" till hundarna - men det får bli lite senare i veckan.

Just ja - han har knäckt mysteriet med hur man kommer upp i sängen i tid och otid. Så vi slöt ett avtal jag och Merlin - så länge han inte gör ifrån sig i sängen är det ok. Bryter han det får han inte komma upp i sängen på ett BRA tag. :P

Skrivet av Merlin, 2009-03-23 19:51

Kanon :) Det löser sej säkert till det bästa, det mesta iaf. Det brukar göra det i slutänden. Chili börjar se ut som en giraff med sina långa ben lr iaf Bambi ;) Och blytung hon med.. Hon har en "lillebrorsa" som hon var nästan jämnstor med när hon flyttade hit, men hon har exploderat förbi honom rejält :)

Japp, hör av dej så får vi väl dra ihop nåt. Har funderingar på att ta mej till Slottsskogen nån dag när det blir vår på riktigt :) Men vi kan ju höras på mailen om det :)
Ha det bra//nospussar och småattacker

Skrivet av systeryster, 2009-03-26 07:55

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?