En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Merlin

Merlins Blogg

Tillbaka äntligen

Nu till sommaren, när allt börjat lösa sig, och man fått en stadig tillvaro, är det dags att plocka fram bloggen igen och börja skriva. Jag har helt enkelt inte haft tid att skriva innan, och nu, när ledigheten är på väg för matte, kände hon att hon ville skriva och fortsätta bloggen. Parallellt med det så tänkte jag, i den mån jag kan och hinner, skriva på bloggen själv - från Australien. Uppdatera med egna bilder, medans mor i stugan skriver om livet hemma, hur hundarna har det, och bifogar bilder därtill. :)

Det har vart en stressig tid under våren, med valp, planering av flytt runt jordklotet, och mycket annat. Ber om ursäkt, och vet att många av er är lite smått "sura" över att jag inte skrivit på ett tag. Men nu är vi som sagt tillbaks. Och nu är vi dessutom 2 man (höhö) i besättningen.

Jag har världens underbaraste hund. Hans personlighet har verkligen kommit fram den senaste månaden, och det finns mycket att skriva och berätta. Men mer om det i nästa inlägg. Det kommer snart - det lovar jag.

Hej så länge!

John och Merlin
Anneli och Freja
m. fam. :)

Skrivet av Merlin, 2009-06-02 21:24

Härligt att höra att ni lever och mår bra! Eller det visste jag ju redan, Andreas ser er på promenad ibland på jobbet. Senast rapporterade han att Merlin drar lika fint i kopplet som sin mor gjorde i samma ålder! :-)

Skrivet av Sandra, 2009-06-03 14:15

åh sjutton. [sarkasm] Nejsh! han drar inte alls i kopplet! Han är en mönsterhund! [/sarkasm] xD

Nja, ibland drar han som en idiot, ibland kan man styra honom med 1 finger. Beror lite på vilket humör han är på antar jag ;) Hade vart kul om Andreas hade hälsat nån gång.

Själv ligger jag i ca 39 graders feber sen i lördags, inte så kul, och det tycker inte resten av familjen heller, då det blir mer press på dem att ta hundarna, då jag tar en stor del, men det är väl bra träning inför australien resan då jag försvinner ur bilden. :P

Sprid nyheten! Vi är tillbaka!

Mvh
John & Pansarvagnen (Merlin) ;P

Skrivet av Merlin, 2009-06-08 20:22

Var rädd om dej i Australien och alla ormar! Det är en anledning till att inte jag är nyfiken på det landet.

Kram Tina

Skrivet av Tina, 2009-06-17 11:46

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?