En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Merlin

Merlins Blogg

16e Juni

Idag kom storebror Johannes på besök med familj. Det var ett par veckor sedan vi träffade dem sist. Johannes har en dotter som är knappt ett år gammal (född i september förra året tror jag) och nu har hon äntligen nått en nivå där hon inte skriker som en besatt, och faktiskt är glad merparten av tiden. (ja, jag har svårt för barn). Hur som, så kröp hon omkring på köksgolvet, och eftersom vi alla känner Merlin ganska bra vid det här laget, var det med andan i halsen vi beskådade de båda när Merlin sakta gick fram till bäbisen, och slickade henne i ansiktet. Från pansarvagn till barnmorska. Jag har aldrig sett honom så lugn, metodisk och försiktig när han gosat med någon innan. Bortsett från när han är mer eller mindre i koma i min säng på morgonen. Hur som, när babyn fått nog, fick Merlin sig ett slag på nosen, och då trodde vi alla att "nej, nu jävlar" men icke. Lungt och stilla promenerade han därifrån.

Det var helt otroligt att se, hur han, vilden, Merlin, var så lugn och försiktig. Det var nästan magiskt :) Och hur hon reagerade. Det kändes verkligen som om de hade en länk mellan sig, som en (mer eller mindre) vuxen inte kan få med en hund.
Kul var det i alla fall. :)

I övrigt händer inte mycket, Merlin drar som en galning i kopplet när Freja är med och vi är ute och går, när vi bara tar ut Merlin går han som om kopplet inte fanns - kalas duktig.
Äter som en häst gör han, och snart borde han vara färdigvuxen, i alla fall i mank-höjd. Men jag vet inte, jag hade gärna sett att han blev lite högre, och lite längre. Minns Door-Keepers som större. Han är ju bara 6 månader trots allt. Och på tal om det, nästa vecka blir det spruta. På grund av skjukdom har vi inte kunnat ta honom till veterinären, och nu missat denna veckas tid också, så vi får helt enkelt åka nästa vecka. :)

Klart slut
John & Merlin
+fam!

Skrivet av Merlin, 2009-06-16 19:59

Hej

Vad söt du är!! Klart att du vuxit mycke sen sist. Kommer ni på valpträffen??

Kram Uppfödarn

Skrivet av Tina, 2009-06-16 20:41

Räknar med att Far och Mor samt hundar tänker dyka upp på valpträffen. Dehar diskuterat det en hel del, och om jag inte mins fel skulle man OSA senast 1a juli. Det datumet kommer med stormsteg, och jag lovar att du får ett svar senast då. :)

Bilden är för övrigt gammal. Ska ta lite nya bilder i morgon!

Mvh
John

Skrivet av john, 2009-06-20 23:06

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?