En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Merlin

Merlins Blogg

Blog Number 2 Perth 16-07-2009 17:06

oj oj oj.. tog bussen in till perth idag. tog ca 35 min dit, men nästan 50min hem.. skummt.. :P Å andra sidan gjorde bussen ett par svängar sen va jag lost. Lokalsinnet funkar inte så bra när allt ser typ likadant ut här ute i förorten. Som referens kan man väl säga att alla hus här ute är enplans villor och ser ut som de billgare husen i vilken amerikansk förort som helst.
Vä inne i stan var det som att besöka vilken engelskspråkig storstad som helst. Direkt när jag klev av bussen hamnade jag utanför en bank, och tog beslutet att det fick bli min bank. CommonwelthBank. tyckte det hade ett passande namn, och om de inte skulle acceptera att jag bara hade passet med mig vid tillfället, kunde jag likagärna gå till en annan bank i morgon eller nått. Men det var helt ok, och på 20min var mitt konto, med ett extra sparkonto och internetbank klart. Otrolig service.. helt sjukt. Jag frågade oxå vart närmaste Vodafone butik låg - för jag skulle ju köpa min iPhone ^^ det tog inte mer än 10sec så rusade han iväg och kom tillbaka med en utskrift på stan, som en karta då. Han pekade ut vart banken låg, och vart vodafone butiken låg. Och sa hur jag skulle gå för att komma dit. Med hans exellenta service så var jag där på mindre än 1min.
De delen av stan jag såg, var lite av ett renoverings objekt. Mycket renovationer oh nybyggen och tilbyggnader på gång. Men det är ju vinter så de passar väl på under lågsäsong. Älskar det faktum att när det regnar så regnar det så in i helvete.. i typ 3min. Sen är det solsken i 5min, sen kommer 3min regnet och så håller det på.
Min hosta har nästan lagt sig nu. Fan vad glad jag är att jag lyckades att inte hosta på flygplatsen. För då hade det blivit en veckas karantän. ^^ Glömde kanske säga det i mina förra mail. Så vad jag gjort idag (nu r klockan 17 typ) är att ta bussen in till Centrala Perth, fixat ett bank konto, samt köpt iPhone och åkt hem igen. Känns skönt att kunna ta det lugnt och inte göra för många knop på en gång. I morgon har Benjamin ledigt hela dagen så då ska han köra mig ner till skolan, vi ska kolla in Perth lite mer och sen på kvällen blir det Harry Potter and The Half Blood Prince! Ska tydligen ligga en skitstor biograf här i närheten, men jag har nog missat det. :P
Ben visar i morgon iaf ^^. hmm... ja det är väl allt jag kan komma på just nu.

Skrivet av Merlin, 2009-07-16 11:06

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?