En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Michaela

Michis!

Ja vad ska man säga en sprallig, rolig och riktigt knasig är väl min beskrivning på mig själv! ;D
Sedan vad andra anser det vet jag inte...

Ja bor i ett stort hus på Brynäs med mina föräldrar och min "underbara" lille bror.
Helt okej med tänkte på min ekenomi så är det väldigt bra med gratis husrum och mat ;P

Tränar när jag orkar, eller ska börja ordentligt nu är det tänkt! Sedan jobbar jag lite extra på Din Sko, jädrans trevligt ställe kan jag säga!

Ni får ursäkta hur jag skriver ibland bara..
Ja, jag skriver ganska blandat och sådär och återkommer och är osammanhängande ibland, men det är bara nåt man får stå ut med :D
Kan ju vara ganska roande!

Have fun!

Ja då har man avrit och tränat med Cissi då :) Trevlans, jag var lite snabb och göra alt men men :P Det var skojj så kanske det blir nåt i morgon men ska jobba så vi får se... Men sen super jag ändå bort det på lördag.. Inte bra!! Men jag är ju bjuden på Haloween fest hos en kompis, och jag känner at jag måste gå.. :P

Nää fy sen får jag ta i med träningen igen tycker jag :) Hehe söker lite jobb nu också vill få nåt, börjar kännas lite tråkigt att bara sitta hemma nu.. Men ändå käns det som att man har såå lite tid med alt. Men det beror säkert på att jag ska ha mate prov och jag har aldrig tid att plugga till det.. KONSTIGT VA?!! Man drar sig verkligen att träna till prov.. Och jag borde verkligen göra det för förra provet gick så att man nästan precis fick G ju.. Nää ska försöka ta tag i det i morgon efter jobber innan jag ska hem till Cissi :D

Jaja jag hade inte så mycket att skriva just nu så.. Om jag bara försöker skriva nåt så blire bara tråkigt...

Skrivet av Michaela, 2006-11-02

Visa hela (0 kommentarer)

Ja.. Jag var såå duktig idag när jag ställde klockan på 9 och fakiskt kom upp på morgonen :D
Gjorde mig i ordning och skulle ta bussen ner på stan för att äta lunch med mamma kl 11, lite tidigt men hon börjar tidigt och jag har ju inget bättre för mig direkt.
Blåste som fasiken och jag höl på att förfrysa fötterna när jag väntade på bussen, väl nere på stan så träffade jag mamma vi åt och hon var super stressad... Hon har haft friår och har inte jobbat på 10 månader så det hade varit lite mycket på första dagen.
Sen så skulle jag ha vinterskor... Det lyckades inte så bra som jag ville, så jag struntade i dem!
Frågade praktik plats på massa ställe, måste ju ha det nu pga.ams. Ingen lycka där heller..

Jo jag skulle köra hem bilen åt mamma också för hon hade fastnat 4 ggr på vågen till jobbet, pappa har ju inte bytt till vinter däck så det bara sladda för henne...
När jag kommer till bilen så går det inte att få ut bilen ur "luckan" Så jag ringer...

Skrivet av Michaela, 2006-11-01

Visa hela (1 kommentar)

Jadu vaknade idag efter att ha sovit nästan 12 timmar... Hade så himla ont i ryggen så att det inte går att förklara.. Tror inte att det är nyttigt att sova så mycket..
Men Hade ju varit ut i lördags och var ju lite små seg sådär ;P
Träffade alla mina flickor, så himla trevligt tyckte jag, sen så blev det ju krogen inte lika skojj, men helt okej ändå.

Nä fy skulle träna idag men mamma ville åka till Valbo så då följde jag med och sen tänkte jag att hon fick släppa av mig i stan så jag kunde träna.
Vi gick omkring och kollade och sen så kände jag hur huvudvärken kom, fy fasiken, men efter att vi gick och fikade och jag fick i mig lite kaffe lättade huvudvärken men fick ont i bröstet istället!!!
Man kan ju inte säga att min dag varit underbar direkt, men vill fortfarande gå och träna men känenr att jag kanske ska vänta tills jag inte har ont..
Jag kan tänka gansk avettigt ibland jag med, haha!!

Nä usch finns inget att göra om dagarna heller... Fattig och...

Skrivet av Michaela, 2006-10-30

Visa hela (0 kommentarer)