En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Tankar från mig..

Dagen har varit lång, och jag har känt mig så seg och sliten. Kan bero på gårdagens fest, eller på den långa promenaden jag var tvungen att göra inatt. Spelar ingen roll vad det beror på, för trött är jag i vilket fall.
Åkte till Kungsberg direkt när jag vaknade imorse, och sen jag kom hem därifrån har jag bara legat i soffan ikväll..och smällt i mig en pizza. Mums.
Att jag har en jäkla massa arbeten att göra till skolan, orkar jag inte ens tänka på utan att nästan spy. Jag är så innåt helskottans less på skiten, att jag vet fan inte om det är värt att fortsätta.
Men, men....

Antingen, tar jag och kliver upp tidigt imorgon, pluggar som fan...eller så sover jag länge, kliver upp, äter frukost i soffan och tar mig igenom första säsongen av LOST.

It sucks..

Skrivet av Millancolin, 2007-01-07

Visa hela (0 kommentarer)

Först till Helena: Hihi, jaa kanske dags att lägga OC på hyllan ett tag, men jag har ju bara 2,5 avsnitt kvar, bara lite mer än två timmar så..det är nog snabbt gjort ;)


Ja, för övrigt är det snart julafton och det finns ingen snö..så tråkigt.
Idag blir det städa för hela slanten, enda chansen att städa innan jul och fjällen..jag har verkligen inte lust med det!
Nää, kanske dags at sätta igång på engång då..så kanske man hinner med att slå in lite julklappar sedan.

Skrivet av Millancolin, 2006-12-21

Visa hela (0 kommentarer)

Nu vet jag inte längre vart jag ska ta vägen snart. Det kryper i magen av irritation. Nog är det mitt eget fel att jag är irriterad, men jag tror jag är på väg att upptäcka att jag klarar inte av det här, skolan..
Mitt PM ska in imorgon, och jag..sitter här som en fåntratt, kommer ingen vart.
Det är inte det enda, jag ska skriva en mindre uppsats om nåt ämne jag inte kommit på än över julen, skriva en tenta, samt alla småsaker jag ligger efter med, skriva recension från teatern (skulle vart inne för längesen).
Och det säger bara stopp, mitt huvud är inte byggt för det här. Jag måste erkänna att jag kan inte.
Är det ett tecken på att jag ska göra nåt annat? För kanske är det de jag vill, men inte vågar erkänna för mig själv.
Ja, jag vet inte..jag är bara så jävla trött på skolan just nu. Och att man ska sitta hela jävla tiden i mellandagarna och plugga som en dåre gör inte saken bättre.
Jag får inte luft!!

Skrivet av Millancolin, 2006-12-19

Visa hela (2 kommentarer)

Inte van med att kliva upp såhär "tidigt" längre.. sitter och väntar på att tiden ska gå, så jag och syrran ska åka till Uppsala med pappa. Skoj!
Igårkväll var det bio, nån bond film, som jag inte alls är intresserad av, men det var kul att komma iväg lite och träffa folk! Absolut! Jag kan ju inte sitta och se OC hela dagarna jämt ;)

Ozzy har parkerat i mitt knä nu, och myser. Kurrar så det nästan ekar härinne :)

Det har vart en jättetrevlig helg, var iväg på julgalan 2006 i lördags på läkerol-arena. Och så.

Nu ska jag slänga mig framför teven och vänta på att helan och halvan blir klara :)

Skrivet av Millancolin, 2006-12-18

Visa hela (1 kommentar)

Det är vad jag har gjort idag, jajjemen! Så skönt! :)
Jag har vart en runda på stan med Helena också, inte bara slappat, var längesen som man var där och kikade kändes det som.

Neee, nu ska jag go back to work ;) Haha.
(läs, jag ska lätta min röv och, hör och häpna, ta mig till gymmet)

Skrivet av Millancolin, 2006-12-14

Visa hela (0 kommentarer)

Har lite svårt att sova, har jäktat mig igenom hela helgen, och när det blir att man vill slappna av så går det bara inte att varva ner.
Idag har jag fått min snowboard vallad, och stålkanterna slipade, så nu är jag fit for fight om 16 dagar när vi åker till fjällen. Underbart.

I veckan går mitt gymkort ut, funderar starkt på att testa ett nytt gym när jag har hållt mig på detta i ett par år nu. Men vi får se, hur det blir..

Annars idag har jag legat i mysbraller (ahem, som om att jag inte skulle ligga i mysbraller) och sett på The pacifier med VIN DIESEL. God damn, min älskling. Han är grym!
Jag måste bara skaffa alla filmer med honom, så är det bara.
Hade det inte vart för att jag är luspank just nu, så hade jag beställt lite filmer från cdon. Men det känns omöjligt. Visst, julen är mysig..men det tar ju kål på hela ekonomin!!!

Nääy, nu ska jag banne mej slänga mig i sängen och göra ett nytt försök tillsammans med Vin Diesel såklart. Skadar inte att...

Skrivet av Millancolin, 2006-12-11

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är så slarvig och skriva numer, faktum är att jag har inte haft mycket tid till dator alls överhuvudtaget. Det är bara skola hela tiden känns det som.
Nu är det dags för julpynt och julbak, har änsålänge bakat pepparkakor iallafall, katt-pepparkakor såklart :)

Idag fick jag ett brev på posten, ett kort och klistermärken av okänd avsändare, så idag har jag gått och vart glad hela dagen! Nu måste jag bara lista ut vem det är ifrån! :)

Nu måste jag fortsätta med pluggandet, städandet och allt annat. Sen blir det tidig kväller för jag har inte mycket energi känns det som. Känns inte så lockande med julen sen heller, för jag kommer vel få plugga hela tiden då också. Vi som hyrt stuga i fjällen och allt.
Men, som jag sagt tidigare..jag biter ihop....ett tag till... tills jag sedan kommer ångra bittert att jag inte lyssnat på kroppens signaler, för det antar jag att magkatarren är.

Skrivet av Millancolin, 2006-12-04

Visa hela (0 kommentarer)

..eller är jag bara allmänt trött, som känner att jag bara vill slänga mig ner på golvet och gråta, gråta och gråta tills tårarna tar slut? Eller är det något annat?

Helgen har vart delvis bra, men mestadels ganska jobbig måste jag säga. Alldeles för mycket funderingar, alldeles för mycket grubbel.

Orkar inte med en vecka i skolan nu, hjärnan har kaosat, och jag orkar inte ens tänka på nånting.
Men, jag biter ihop, kämpar på....och ger mig iväg ändå.

Skrivet av Millancolin, 2006-11-20

Visa hela (2 kommentarer)