En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Tankar från mig..

Nu vet jag inte längre

Nu vet jag inte längre vart jag ska ta vägen snart. Det kryper i magen av irritation. Nog är det mitt eget fel att jag är irriterad, men jag tror jag är på väg att upptäcka att jag klarar inte av det här, skolan..
Mitt PM ska in imorgon, och jag..sitter här som en fåntratt, kommer ingen vart.
Det är inte det enda, jag ska skriva en mindre uppsats om nåt ämne jag inte kommit på än över julen, skriva en tenta, samt alla småsaker jag ligger efter med, skriva recension från teatern (skulle vart inne för längesen).
Och det säger bara stopp, mitt huvud är inte byggt för det här. Jag måste erkänna att jag kan inte.
Är det ett tecken på att jag ska göra nåt annat? För kanske är det de jag vill, men inte vågar erkänna för mig själv.
Ja, jag vet inte..jag är bara så jävla trött på skolan just nu. Och att man ska sitta hela jävla tiden i mellandagarna och plugga som en dåre gör inte saken bättre.
Jag får inte luft!!

Skrivet av Millancolin, 2006-12-19 00:40

Du är inte ensam om att inte orka med skolan just nu. Det är tufft, så är bara, man kämpar och kämpar och man kommer Ingenstans. Ett tips, gör som mig, se till att snacka med Alla lärare och se om du har missat nått, skriv ner allt du måste göra och lägg upp ett pluggschema över lovet som du tvingar dig själv att följa. Låter kanske jobbigt, men det måste ju göras, så det är bara att bita i det sura äpplet och logga ut från msn, stänga av mobilen och sätta sig vid datorskärmen och skriva. Visst, du kanske får ge upp lovet, men tänk va skönt ditt liv kommer kännas när du börjar igen och är i fas med skolan, att slippa ligga efter!

Lycka till //Sofie

Skrivet av Mitzi, 2006-12-19 00:55

Ja säger ju bara de, följ med mig till jobbet. o jobba. =) De är såå mycke skönare. Jag tror inte heller ja ska plugga, för de klarar ja nog inte heller av.
Eller så kan du lägga OC på hyllan ett tag ;)

Skrivet av Coolbubblizen, 2006-12-20 12:10

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?