En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Tankar från mig..

Love
you...

Hade väckarklockan på 8 imorse, men det var bara till att kliva upp och sjukanmäla mig till skolan för att sen gå och lägga mig igen. Jag låter ju bedrövlig!
Blir lungt hemma idag, Helena ska komma ikväll så ska vi se en film. Ska bli skoj :)
Nu ska jag ta en dusch och kurera mig lite, så hoppas jag att jag kan gå till skolan imorgon!

Får lite hjälp att stryka av Ozzy :)

Skrivet av Millancolin, 2006-09-12

Visa hela (0 kommentarer)

Är trött som en apa, men orkar ändå inte ta mig till sängen. Lade mig och försökte sova för några timmar sen, men gick inge vidare så jag var tvungen att kliva upp igen..*suck*.
Idag har jag sytt och sytt och sytt; kuddar och ett sofföverdrag. Gjort en liten makeover till soffan, och nu såhär i efterhand vill jag bara tacka Tokis, för enligt mitt tycke är soffan snyggare nu :)
Se före och efter bild i tidigare inlägg!
Jag och mammsen var på Ikea bland annat och handlade lite, men det är inte klokt vad saker man vill ha. Jag lovar att hade jag mer pengar än vad jag har skulle inget hejda mig från att köpa massvis av mer saker där. Ikea är KUNG.
Fast jag är tvungen att nöja mig med det här, det enda som saknar prompt nu är ett nytt och större akvarium! Det får bli nästa vecka om jag får pengar då! (Lär allt fundera lite till också, om jag verkligen ska lägga pengarna på ett akvarium)

Gårdagen var trevlig med grabbarna som vanligt! Bastu och mat, sedan in till...

Skrivet av Millancolin, 2006-09-10

Visa hela (0 kommentarer)

Skrivet av Millancolin, 2006-09-10

Visa hela (1 kommentar)

Imorse kom Helena och Magnus hit. Helena (och magnus) hjälpte mig med en förlängning till håret. Jättekul :) Så fikade vi lite nybakta kubb :)
Sen har jag fikat lite med mamma, och fixat en halvt ny soffa med hjälp av henne! Underbart! Så ikväll blir det en film i soffan! Ääääntligen!

Skrivet av Millancolin, 2006-09-08

Visa hela (0 kommentarer)

Vilken slapp dag! :) Har suttit och lurpassat på brevbäraren hela förmiddagen idag, han kom inte förräns klockan halv 3!! Det är typiskt när man väntar post.

Annars så har jag börjat blivit lite smått förkyld, ont i halsen som en gnu.


Jag och den underbaraste flickan på denna jord.

Skrivet av Millancolin, 2006-09-07

Visa hela (0 kommentarer)

Ibland undrar jag verkligen hur det är meningen att jag ska leva mitt liv. Vad är rätt, vad är fel och vem är jag? Tänk att jag knappt vet vem jag själv är!
Hur ser mitt liv ut om 5 år, och hur ser jag tillbaks på hur jag lever mitt liv idag då? Det skulle vara nåt så fruktansvärt kul att veta. Vad man ångrar att man gjort/inte gjort osv.
Hur vet man egentligen i förväg vilka av livets vägar som är bäst att gå?
-Det är en evig undran som jag kommer att bära med mig hela livet skulle jag tro.

Skrivet av Millancolin, 2006-09-06

Visa hela (0 kommentarer)

Sitter med en svart liten lurvis på axeln. Han försöker jaga flugor. Natten har inte innehållt allt för mycket sömn tyvärr, men jag tänker på att imorgon är jag ledig och får verkligen sova ut och ta igen all sömn (om jag somnar vill säga).

Nu ska jag gå och städa kattlådorna och ge missarna sin frulle.

Love

Skrivet av Millancolin, 2006-09-06

Visa hela (0 kommentarer)

Jag lovar mig själv ständigt, att jag ska sluta sätta ord&skrift på mina tankar när jag mår dåligt.
När jag sedan läser min blogg tänker jag bara själv att jag borde vara helt galen i huvudet som skriver så som jag gör. Ena dagen skitglad, andra dagen skitnere.
MEN - det är faktiskt mänskligt?
Utan någon supernära vän som jag pratar med om mina känslor, så är detta det enda sättet dem kommer ut på; skriva, skriva, skriva.
Sen att jag kanske inte väljer att skriva när jag mår som "normalast" är för att jag har inget behov av det. Dom känslorna klarar jag av att hantera, inom mig själv.

Jag har upptäckt att min framtidsdröm, just bara är en dröm. Och jag faller. ALLT faller.
Mina intressen, motivationen till mitt intresse faller med hela grejen. Varför ska jag då..?

Skrivet av Millancolin, 2006-09-06

Visa hela (0 kommentarer)