En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Tankar från mig..

Någon golf hann vi inte med idag, men det blev käk på McDonalds iallafall. Förutom det har jag smällt i mig glass och en stor godisåse, så nog är jag slöare och segare nu. Om inte annat känner jag mig som en stoppad korv som inte vill annat än att spy.
Jag förstår inte hur jag kan vräka i mig så himla mycket. Suget är större än min egna diciplin, så jag antar att eftersom jag inte lyckats skärpa mig på flera år..så varför skulle jag göra det nu?!

Har även beställt lite böcker från Internet idag, böcker som jag sneglat på länge men inte har unnat mig. Och vad passar då bättre än att beställa de böckerna när man har som minst pengar (dvs inga pengar alls)?
Jag tror att det är en ful "tröst-mekanism" jag håller på med, jag tröstar mig med saker som jag vill, men vet att jag inte borde. Ganska störd är jag, jag vet..
Ja, jag hinner ju få pengar innan fakturan kommer iofs, men just själva grejen att köpa saker när man inte har pengar. Känns så...skönt?...

Skrivet av Millancolin, 2006-08-13

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är seg som en kanelbulle, klockan är nu halv 7 och jag sitter fortfarande i pyjamas. Herrejösses. Jag orkar liksom inte rycka upp mig, varför skulle jag?
Ja, det kanske blir lite golf med Smörgås om ett tag iallafall, då kan man slänga i sig en glass så kanske man är pigg igen.

Har kört med lite sele-träning med Ozzy nyss iallafall, till en början blir han helt förskräckt, men när det bjuds på lite godis, lek och gos så glöms den sakta men säkert bort! :)

Skrivet av Millancolin, 2006-08-12

Visa hela (0 kommentarer)

Bloggade ständigt förut, på olika ställen. Varpå det blev alldeles för virrigt och jag väljer nu att göra en återfödelse i bloggens värld just här :)

En helt vanlig lördagförmiddag och jag har egentligen inte vaknat till riktigt ännu. Men vad gör det när man är helt ledig?
Livet börjar ta sitt rätta spår igen, and I like it :) Men jag vet att jag kan trilla tillbaks ganska fort till det svarta hålet igen.
Men det gäller att ta vara på den här stunden, för oavsett om det är en lång eller kort period så är den välbehövd.

Ozzy har blivit en riktig "tonåring" härhemma, gör bus nästan hela tiden och den tidigare kattsäkrade lägenheten duger inte längre, utan den måste kattsäkras mer.
Han tar sig upp på höjder jag inte ens kunde drömma om att han skulle nå upp till, har ner tavlor, lampor och liknande. Och Tokis sitter och tittar på.

"Jag hade hört att det skulle vara svårt med katter och dressyr. Det är det inte alls, min katt dresserade mig på...

Skrivet av Millancolin, 2006-08-12

Visa hela (0 kommentarer)