En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Mimsan_P

Maffia

footloose

Såg filmen idag. Man skäms över hur dom klär sig och framförallt hur dom dansar. Man har inte jeanshänglsabyxor när man är en stor man om man inte är ... du vet lite knasig. Christopher Penn, Kevin Bacon, Sara Jessica Parker, John Lithgow. Värsta skådespelarna var med... Det var en ganska bra film. Typ som alla andra dans filmer som gjordes på 80-talet.

Snart kommer skatteåterbärningen. Undrar om det är en räv som kommer med den eller om den bara sätts in på kontot...jag hoppas på räven.

Jag har fått en slemmig rökhosta pga jobbet...alla människor som röker borde bannlysas... Just det MADDE.

Hur ska jag få dig att förstå att jag inte är kär i dig. Jag vill ju bara ligga. Och kramas lite då och då. Just nu vill jag göra det mycket...om ett tag kommer du inte vara intressant längre. LIGG MED MIG NU! Och håll inte på att tjaffsa om den andra slutar du inte kanske jag ligger med honom istället...och det skulle bara sluta i tårara. Inte mina.. Moahahaaa. Jag är så bra, alltid lika bra.

Ringde till Pål-Magnus mamma. Jag får hämta honom när jag vill frånochmed nästa vecka. !!!! Jag som ska åka hem. man jag kanske åker ner lite tidigare och hämtar honom. Det kanske är någon med bil som vill följa med...sneglar och pekar med fingret som en mustach.

Nu ska jag sova och hoppas att ingen messar mig.

Åh shit.. en hjort, puh.. han la bara en lort.

Skrivet av Mimsan_P, 2006-08-08 21:17

Haha, din finish var den bästa hittills! Åk inte tidigare för att hämta Pålle... Stanna hos oss. Pålle får du ju ha hur länge som helst, vi kanske försvinner!

Skrivet av Mandolen, 2006-08-08 23:05

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.