En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Mimsan_P

Maffia

Leg psykolog

Helt plötsligt blev jag legitimerad psykolog. Det är mig du kan messa mitt i natten och berätta att du håller på att bli deprimerad, fast vi inte känner varandra. Du kan messa mig och skriva att du tycker om mig jätte mycket, fast vi har pratat med varanndra i en halv minut.

Men du behöver inte bry dig om mina känslor. Nej du får gärna inte höra av dig när vi har bestämmt träff. Eller höra av dig och säga att du är för trött för att komma.
Sedan kan du bli lite schizofren och säga att du inte vill förlora mig, fast vi aldrig har setts. Fråga mig om hur jag ser på barn och när jag vill ha barn, fast vi fortfarande aldrig har träffats på riktigt.

Allt detta ställer jag gärna upp på...eftersom jag tydligen har ett utseende som säger Kom hit! Var konstig! Jag vill ändå ha dig!
Jag blir så trött. Snälla låt mig träffa en normal kille!

Jag flyttar till Umeå om 3 månader

Let me be, monchichi

Skrivet av Mimsan_P, 2007-10-21 15:20

HHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VADÅ FLYTTA TILL UMEÅ??? SKA DU ALDRIG KOMMA HEM!!!!!!!!!

DETTA VA EN NYHET JAG KANSKE EVENTUELLT SKULLE VILJA HA VETAT FRÅN DIN MUN INTE FRÅN BLOGGIS!!!!!!!!

det där med psykologandet kan du kanske käna dig en slant på.......


men hallå allvarligt, vad är det som händer och fötter!?!?!?!?!?! på alla kåll och kanter!?!?!?!?!?! jag fattar inten kan någon snälla upplysa mig lite angående läget!!!!!!!!!!!!!

Skrivet av yrpanna, 2007-10-21 21:54

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?