En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Mimsan_P

Maffia

You snooze you looze

Tänk om man kunde säga det till alla killar man suttit och väntat på vid telefonen. Vad är det med er? Jag slängde inte på er mitt nummer. Jag bad inte om att du skulle ringa. Men ändå var du tvungen att säga det. Det förstör så mycket. Jag kanska bara hade tänkt att strula lite på fyllan..men nu måsta jag ju tänka på dig helatiden ochbli kär...skit

Vi är ju så här allihopa..tjejer. Hur snygga vi än är och hur många som än vill ha oss så har vi alla suttit och väntat framför telefonen. Till och med på en kille som vi kanske inte är jätte intresserade av.
Men man kanske får skylla sig själv..för ärligt. En kille kommer fram på krogen, han är gullig men lite nördig. Helt plötsligt kommer en annan kille fram, man kan se på långa vägar att han betyder trubbel. Han är snygg, men har det där i ögonen som säger att vi kommer från sitta hemma och vänta på honom. Vem tar du? Jag vet att det finns tjejer som skulle ta den lite nördiga, jag känner tjejer som skulle det. Men jag och många med mig skulle förmodligen ta den snygga, även fast vi vet att vi får tråna efter honom tills han väljer nån annan och vi blir sårade.

You snooze you looze ( jag vet att det inte är rättstavat, men ni förstår)

Idag kommer min syster yster. I love min syster yster.

Över och ut, dummstrut

Skrivet av Mimsan_P, 2006-04-08 10:40

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.