En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Blogg från Sveriges bortglömda del

Jaha, så var det söndag då! Min kille ska åka till sitt idag : ( Fattar inte varför vi inte bor tillsammans. Måste föreslå det nån dag snart. Vi satt en stund i bastun sent igår och hade det riktigt mysigt.

Gud vad jag stör mig på vissa saker, det här med stöld av ens privata pengar. Jag arbetar och cirka 33% av de pengarna går till att betala skatt! En hel del av skattepengarna går till subventioneringar och bidrag till folk och till annat. Varför ska man inte få välja själv vad man vill vara med och sponsra för? Det skulle vara en självklarhet att själv få välja vad man vill vara med och betala skatt till och inte! Staten ska inte bara komma och stjäla alla pengar. Levnadsstandraden hade höjts avsevärt om vi hade bantat ner staten och alla subventioneringar, arbetsmarknaden hade ökat.

Skrivet av Mirja, 2007-02-04

Visa hela (0 kommentarer)

Jaa! Min kille kommer över! Fredagen är räddad :) Vi har varit ihop i två år nu. Finns ingen bättre kille enligt mig då. Var i Stockholm en gång och där var det riktigt trista killar...Alla såg typ likadana ut, små fjuniga pojkar som var anorektiska. Vem vill ha sådana?! Ser ju helt sjukt ut! Nej tacka vet jag riktiga män! Som min tillexempel :) Tränar tyngdlyftning och kommer vara hungrig när han kommer, jag ska laga mat till honom. Nåt gott! Biff och potatis med sås kanske.

Skrivet av Mirja, 2007-02-02

Visa hela (2 kommentarer)

Hej.

Mörkt när jag vaknade, alltid mörkt, så är det den här årstiden. Tung i huvudet vaknade jag och märkte att cigarettpaketet var tomt. Inte mycket att göra åt, tur jag vaknade sent så affären hunnit öppna. Fick mina cigaretter och rökte en på hemvägen och en till förmiddagskaffet. Vet inte vad man skulle hitta på idag alls. Det är fredag. Skulle man sätta sig med en bra bok kanske? Se nåt slött på TV? Vad gör man en fredag?

Skrivet av Mirja, 2007-02-02

Visa hela (0 kommentarer)