En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Tonårsliv

Jag kommer att blogga om allt som hör livet till. Mode, film, böcker, tidningar, träning, mat, mm. Allt som jag älskar att göra.

I morgon är det torsdag och vi får påsklov.
Yess, äntligen!!
Gud vad jag sk njuta av ledigheten. Drar till fjällen med mamma, brossan och hennes pojkvän. Sällskapet suger, men jag bryr mig fan inte. Att bara få vara ledig väger dock upp det dåliga. Veckan ska ägnas åt skidåkning, påskgodis ätning och mysiga vinterpromenader. Kanske drar jag även en repa med pulkan!

Har lyckats fixa jobb till sommaren. Först blir det veckor av skitjobb som skogsplanterare=kommer bli dödad av myggor, få världens bonnbränna och inte ha ett liv under hela tiden. Sedan blir det kanske städjobb på sjukhuset och i augusti åker jag till Wales för att sitta i receptionen på en tandläkarklinik. Jag kommer att bli snorrik!! Allt ska dock sparas till Turkiet resan senare i augusti.

Nu måste jag återgå till skolarbetet


Chao bella
//Anna

Skrivet av Miss_Anna, 2006-04-12

Visa hela (0 kommentarer)

fuck vad less jag är på allt.
JAg kräver ett lov nu, påsken kom!

Ett tag sedan jag bloggade nu. Men det går väl i perioder. Ibland känner man inte för att dela med sig om dagens händelser och allt skit man gör av med.

Onsdagen har flytit på som vanligt. Skola hela dagen, sedan hann jag tack och lov med en vända på Iksu. Körde ett Forzapass. Jag älskar forza! Fatta energikicken man får av det. En sak som jag inte klara av när man är och tränar är alla dessa anorexiatjejer so plågade, helt utmaddade och undernärda, gör allt för att bränna alla kalorier och bli ännu sjukare.
Snälla, kan ni inte fatta hur viktigt det är att äta. Nog för jag själv varit där, fast i anorexiafällan, men snälla försök få hjälp. Och Iksu, se till att skärpa övervakningen, låt de inte träna där!
Jag ska göda er!

Sedan bar det av till far, han är ensam, ingen subba(sambon) som gör allt för att pissa på mig. Så det kändes rätt skönt att sova i stan i natt och slippa fara ...

Skrivet av Miss_Anna, 2006-04-05

Visa hela (0 kommentarer)

Torsdag morgon...sitter och väntar på att få skjuts till skolan
Vaknade tidigt idag så istället för att lata mig i sängen gick jag ut på en härlig promenad med min hund. Jag älskar att gå ut tidigt på morgonen, allt känns så frisk och härligt och skoldagen blir så mycket lättare att överleva.

Polisen tog fast Hagamannen igår. Äntligen! Nu kan man kanske känna sig säker när man är ute ensam på stan om kvällarna. Har varit extremt paranoid när jag varit ute sent och alltid gått med något i handen för att kunna slå ner potentiella våldtäcktsmän. Tack polisen för att ni låtit oss kvinnor i Umeå slippa känna oss som instängda offer.

I morgon är det fredag. Då väntar en helg fylld med god mat, shopping, godis, film och frisk luft. Är riktigt sugen på att ta en tur med längdskidorna i helgen. Kanske årets sista? Har fått de nyvallade så nu är nog glidet riktigt super....

Nä, nu måste jag bege mig till skolan för ett par helt meningslösa lektioner och...

Skrivet av Miss_Anna, 2006-03-30

Visa hela (0 kommentarer)

Den 27 Mars och snöstorm i Umeå!!
Ska det aldrig bli sommar? Jag hatar att bo i ett piss land som Sverige. Varför kan det inte vara strålande sol, fågelkvitter och bara vägar? Nej, istället är det kallt, blåsigt och världens snöoväder. Kan ingen ge mig ett liv, och pengar, så jag kan flytta till ett varmt ställe och flippa vara en sur pessimist. Tack!

Första dagen i skolan efter en underbar helg. Hade världens träningsvärk i smalbenen idag. Lockades att ta en härlig springtur i det vackra vårvädret igår, och då är det bara att förstå att träningsvärk är en följd. Men ingen har väll dött av möra smalben.

Jobbade i dag. Alltid härligt att komma tillbaka efter helgens ledighet och finna baracken jag städar, i kaos. Jag kan bara inte fatta att gubbarna som jobbar där inte ens har vett att slänga kaffesumpen i soporna, och inte på golvet! Är det något hemligt krav att du måste ha ettt IQ som en fiskmås, för att få jobba i byggbranchen?

Resten av...

Skrivet av Miss_Anna, 2006-03-28

Visa hela (1 kommentar)

ja då har man själv fallit för Bloggtrenden..
fan, jag som lovade att jag skulle stå emot.

Idag har varit en helt superm dag. Träffade en gammal vän från förr.
Vi fikade smarriga mackor på Catarinas och köpte sedan varma kakor på Subway för att fetta oss lite. Snackade skit och spanande på lite kläder, helt underbart trevligt

Troligtvis blir det bio ikväll, V för Vendetta, med brossan.

Jag älskar verkligen lördagar. Allt är så slappt och skönt.
Dagens klädval, Kort svart kjol med supersöt rosett på rumpan med tjocka strumpbyxor till, kändes dock fel. Idag snöar! det i Umeå. Jag vill ha vår och bara ben!!!

chao bella //Miss Anna

Skrivet av Miss_Anna, 2006-03-25

Visa hela (2 kommentarer)