En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Tonårsliv

Sverige suger!

Den 27 Mars och snöstorm i Umeå!!
Ska det aldrig bli sommar? Jag hatar att bo i ett piss land som Sverige. Varför kan det inte vara strålande sol, fågelkvitter och bara vägar? Nej, istället är det kallt, blåsigt och världens snöoväder. Kan ingen ge mig ett liv, och pengar, så jag kan flytta till ett varmt ställe och flippa vara en sur pessimist. Tack!

Första dagen i skolan efter en underbar helg. Hade världens träningsvärk i smalbenen idag. Lockades att ta en härlig springtur i det vackra vårvädret igår, och då är det bara att förstå att träningsvärk är en följd. Men ingen har väll dött av möra smalben.

Jobbade i dag. Alltid härligt att komma tillbaka efter helgens ledighet och finna baracken jag städar, i kaos. Jag kan bara inte fatta att gubbarna som jobbar där inte ens har vett att slänga kaffesumpen i soporna, och inte på golvet! Är det något hemligt krav att du måste ha ettt IQ som en fiskmås, för att få jobba i byggbranchen?

Resten av kvällen ska iallafall spenderas framför TV med favoritprogramet CSI. I morgon är det tisdag och bara 4 dagar kvar av denna underbara(?) vecka. Sedan blir det återigen helg och en njutbar ledighet.


Dagens låt: Kanye West- Overnight Celebrity
Dagens mat: Frukost- Fil, flingor, mackor och kaffe
Dagens kläder: Svarta Filippa K gubbbyxor, mörkgrön omlottkofta och svarta ballerinaskor
Dagens njutning: Kaffe och CSI


//Chaoo

Skrivet av Miss_Anna, 2006-03-28 11:40

Visst suger det!

Sitter på Ålidhem och tittar ut i snöyran... Hade sett fram emot lite vårsol i veckan!

Skrivet av Krull, 2006-03-28 14:32

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.