En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Tonårsliv

Morgonpromenad

Torsdag morgon...sitter och väntar på att få skjuts till skolan
Vaknade tidigt idag så istället för att lata mig i sängen gick jag ut på en härlig promenad med min hund. Jag älskar att gå ut tidigt på morgonen, allt känns så frisk och härligt och skoldagen blir så mycket lättare att överleva.

Polisen tog fast Hagamannen igår. Äntligen! Nu kan man kanske känna sig säker när man är ute ensam på stan om kvällarna. Har varit extremt paranoid när jag varit ute sent och alltid gått med något i handen för att kunna slå ner potentiella våldtäcktsmän. Tack polisen för att ni låtit oss kvinnor i Umeå slippa känna oss som instängda offer.

I morgon är det fredag. Då väntar en helg fylld med god mat, shopping, godis, film och frisk luft. Är riktigt sugen på att ta en tur med längdskidorna i helgen. Kanske årets sista? Har fått de nyvallade så nu är nog glidet riktigt super....

Nä, nu måste jag bege mig till skolan för ett par helt meningslösa lektioner och kallprat med klasskompisar man inte gillar. Sedan väntar en simtur på Iksu, städjobb och lite skolarbete som final på kvällen. Kanske hinner jag med lite glass framför TV också.
Ha det så bra alla


Dagen klädval: Svarta Cityshorts, tjocka strumpbyxor, svart tunt stickad tröja och mörklila grovtklackade pumps.
Dagens mat: Frukost-Havregrynsgröt med lingonsylt, rostade mackor med ost och kaffe.
Dagens njutning: Promenad med vovven.

//Chao Bella

Skrivet av Miss_Anna, 2006-03-30 09:17

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.