En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

You can do whatever you feel like doing

It´s just emotions, taking me over..

Det finns ingen mening med att gå runt och hata varandra, okej båda tvån har saker att vara arg för, men vad spelar det hela för roll egentligen.
Jag försöker verka helt oberörd av detta, men sanningen är att jag vilken dag som helst skulle kunna sätta mig ner och bara falla sönder. Vi miste båda tvån den enda som verkligen betydde något, och det är en sån stor förlust. Men för din skull så försöker jag att inte verka svag, jag vill att du ska gå vidare med ditt liv. Du verkar ha det bra nu, och det önskar jag dig verkligen.
Mitt liv har också gått till det bättre, jag tar inte saker förgivet längre, därför så kom det något bra utav det här också.
Men du måste förstå att det inte hjälper när du håller på som du gör, du kan skicka hur många som helst på mig. Inget förändras pga en sån sak!
Allt vi sagt till varandra på senaste har iofs varit saker som behövdes sägas, men det mesta kommer från ilska. Varje dag är en kamp att försöka gå vidare, och jag har kommit långt.
Men jag ska inte ljuga och säga att jag inte saknar dig och att allt är skit bra, för det är det inte!
Det finns dagar då jag saknar dig så otroligt mycket, men inget blir som det en gång var.
Om det är en bra eller dåligt sak, det kan inte heller jag svara på..

---------------------------------------------------
Mer än ett år har nu gått, helt sjukt. Kommer fortfarande ihåg den där söndagen som att det var igår, telefon samtalet och sedan ovissheten. Varför just nu, och varför just du?
Ingen kommer någonsin att kunna svara på den frågan, du har lämnat oss i stor saknad.
Vi har dock fått veta att du hade ett val, klart att vi ville att du skulle stanna, men det var ditt val och på ett sätt så kanske det var det bästa för dig..
Du var nog den godaste människan jag träffat, ville ingen ont eller något.
Antar att du behövdes mer på ett annat ställe än här på jorden.
R.I.P Jimmy Lundgren.

Skrivet av MlnJ, 2007-10-04 15:43

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?