En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Välkommen till min blogg!

Hejis ; ) Idag har jag och Thessis varit i stallet, det var ISKALLT!! Trots den fruktansvärda kylan gav vi oss ut på den stormiga ridbanan, där vi hade ställt upp lite hinder (En väldigt rolig ridövning för att tillägga.. ) Benis skötte sig utmärkt! Thessis oxå, fast då som fotograf, inte häst! (Jag utnyttjar INTE mina kompisar som hästar för att få rida!!) Vi fick några jättefina bilder : D Se exempel nedan :D

Gulligt!

Skrivet av MoDB, 2008-01-05

Visa hela (2 kommentarer)

Hejsis Hoppsis:P
Idag har Thessis varit här (och är fortfarande för att tillägga ; ) vi har åkt pulka i vår egen lilla privata pulkabacke : ) Vi är fortfarande ömma i svanskotan, pga att min privata pulkabacke innehöll en del bucklor och plankor så att i slutet av backen blev det tvärnit och den som satt längst fram flög som stålmannen ; ) Jag och Thessis gjorde en väldigt fin rumpdans som tillochmed fastnade på bild... (Se nedan..) Senare var vi i stallet och fixade lite med Thelema, Benjamin hade jag redan ridit (Gick jättebra:D), hon var snäll, jag tror att hennes ägare kom hem idag, men vi får se när hon hör av sig : )
Men vi är ganska trötta nu..
Ha det göttis :P Kraaamis <3

OBS! VIktigt meddelande! Jag och Thessis har nu startat en ny trend: Man ska avsluta meningar/ord med -is. Så om du vill vara RIKTIGT cool ska du lyda den nya trenden och även tipsa alla dina kompisar!!! NU!!!
Sen var det nog inget mer... Hmm, jo juste bilden: ;P

Skrivet av MoDB, 2008-01-04

Visa hela (0 kommentarer)

Gott nytt år på er alla!! :)
Hoppas ni får ett toppen år 2008 :D

Skrivet av MoDB, 2008-01-01

Visa hela (0 kommentarer)

Heelloo!
Idag har vi städat hela dan, eller rättare sagt - Mamma har städat hela dan, jag har varit och ridit på förmiddan. På eftermiddan har jag damsugit hela huset + torkat alla golv :) Är ganska stolt över mig själv!..
JAg red ut en liten sväng på Benjamin, det var fryst i marken och därför gick det inte att galoppera så mkt, men vi travade på där på åkrarna :)

Nu ska vi pynta granen! :) Jättekul!

Kramar <3

Skrivet av MoDB, 2007-12-22

Visa hela (0 kommentarer)

Heey!! Idag har jag och en stallkompis varit ute och raceat i skogen... :) Benjamin var jätteduktig men V&Auml;LDIGT PIGG!! (Jag lyckades trötta ut honom efter ca. 1 timme... )

Russ är kvar på kliniken... Han fick inte komma hem i dag som det var sagt utan får stå kvar tills troligen på juldan.. Då kanske vi följer med och hämtar honom :) Han hade reagerat positivt på den jättestarka medecinen :) Så det var ju bra! Men vi får se om han kommer med ett eller 2 ögon tillbaka..
Benjamin är jätteorolig, han saknar Russ :( Han går själv i sin stora hage nu men han står bara längs med staketet... Stackars lilla gubben... :(

Jag är nu mera matte år två hästar,iaf tills vidare..;) Eftersom min ridlärare är i thailand får jag ta hand om lilla Thelema (Hon är inte så liten men bara 3 år).. till januari nån gång.. :) Hon är jättemysig!!

Jag har fixat alla julklappar! Jätteskönt!! :) Får se om alla blir glada för dom :S

Kraam <3

- Thelema

Skrivet av MoDB, 2007-12-21

Visa hela (0 kommentarer)

Hej hopp!
Igår var jag och Benjamin på en liten "promenad", om man nu kan kalla att jag ledde honom på banan en promenad... ?? Han var i vilket fall jättedukitg!
Russ (Benjamins hag-kompis) har länge haft en inflammation i ögat och det har nu blivit värre... Jag har hört (vet inte om det är sant..) att de har 2 val, antingen avliva honom eller ta bort hela ögat... Men vi får se, nu står han kvar på kliniken tills på fredag, han går på dunderstark medecin och måste ha övervakning hela tiden...

Men till något roligare.. Idag ska vi ha julverkstad i skolan : ) Allstå - Idag ska alla julklappar göras :)
Imorron är det julavsluting!!!!!!!! YES!! Ingen mer skola!! Iaf inte på 2,5 veckor... ;)

Men ha det toppen och raca i galoppen XD Kramiizzar

Skrivet av MoDB, 2007-12-19

Visa hela (0 kommentarer)

Hej hopp galopp :)
Har inte hunnit skriva på länge, men nu kommer några dagars blogg...
I går var jag och julpyntade i stallet, blev väldigt lyckat om jag får säja det själv! ;) Han har inte ätit upp det än så vi får se hur länge det håller...

I går kväll varjag på filmkväll hos en kompis, det var jättemysigt :) Vi såg en riddarfilm.

Idag har vi städat, både hemma och skolan... :( Bläää...
Benjamin är nu mera frisk och har inte hostat sen i fredags :):) Jippie!! Jag red dressyr i ridhuset idag och han var jättejobbig i början men efter lite diciplin övningar lossade han och slutate som V&Auml;RLDENS FINASTE PONNY!! (Alltså ett ganska lyckat reslutat..) Imorron blir det skola igen men dock en av dom sista innan det efterlängtade JULLOVET :):):)

Puss & Kram Favvobarn :D

Skrivet av MoDB, 2007-12-16

Visa hela (0 kommentarer)

Glad Lucia! Eller vad säger man??
Jag blev lussad för av klass 3-4 i min skola, dom va Jättesöta!! Lucian hade långt brunt hår och var jättegullig! Mest bäst var tomtarna!! Särsklit "pojktomten" han hade en för stor, glittrig (!) tomtedräkt som han sprang runt och delade ut lussebullar i :) Gulligt värre!
Benjamin var dessutom jättefin!! Han kanske kände av julstämningen och skulle vara snäll så han får mycket med mat och godis i jul:) Men han behöver inte oroa sig, han kommer att få så mycket godis vare sig han är snäll eller inte!
Nu i kväll var vi på middag hos brosans klasskompis, vi fick jättegod mat! Men efterrätten var väl mindre bra.. XD

Nu får ni ha en superbra Lucia kväll och ät riktigt mycke lussebullar!! Kram

Skrivet av MoDB, 2007-12-13

Visa hela (0 kommentarer)