En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Mogis bloggis

Har bestämt mig för att byta mitt gamla mobilabonnemang och tänker ge upp min gamla mobiloperatör för någon ny. Jag har tittat igenom de olika operatörsalternativen på sajten mobiloperatörer och nu väljer jag mellan Tre, Halebop och Hallon. De abonnemang som passar mig bäst är nog Hallon men då kan man inte teckna något abonnemang med en ny mobil. Så isåfall blir det kanske Halebop eller Tre istället. Den stora frågan är väl egentligen om man ska vänta tills iPhone 6 släpps. Det bör väl vara ganska snart om jag inte har hört fel?

Skrivet av Mogi, 2014-08-10

Visa hela (0 kommentarer)

Det är egentligen helt sjukt hur hela världen stannar upp på grund av att en turnering där två lag turas om att sparka på en boll. Ett så otroligt primitivt fenomen som ändå är så spännande. I dag tittade vi hursomhelst på matchen mellan Tyskland och Algeriet spännande värre! Nackdelen med fotbolls-vm är att allt annat verkar ha stannat upp och alla uteserveringar utestlutande är till för fotboll. Men men... Man kan inte få allt.

I morgon är en ny dag och då ska jag förhoppnignsvis kunna ta mig till stranden.

Skrivet av Mogi, 2014-07-01

Visa hela (1 kommentar)

Har precis köpt en ny mobiltelefon och vill nu hitta lite bra appar att ladda hem till den. Telefonen som jag har köpt är en Android och jag skulle vilja ha tips på bra appar från er läsare. Jag fick tipset att surfa in på androidappar.nu där fanns några bra tips men jag behöver fler.

Hjälp mig med bra tips kära läsare! :)

Skrivet av Mogi, 2014-06-13

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, nu sitter jag på spetsen med Natha, vi pluggar för fullt hihihi. Sitter med våra datorer och lyssnar på hög musik i ett grupp rum på Universitetet. hehehe ja, som ni kanske ni vet. heheheh Lyssnar på Britneys nya album BLACKOUT! Natha vill inte ge blod i Linköping utan i Mjölby hehehe, hon är lite sur hehehehe. Natha jadu hon är som hon är, och jag är likadan heheh.

Vädret är inte direkt fin idag, när vi var påväg till Universitetet så började regna jätte mycket och när jag skulle fälla upp mitt paraply så gick den sönder hehehe. Fan vad vi garvade hahahhaha. Kanske inte våran dag ahhaha. Nää, nu ska jag börja äta på min macka som jag köpte på ICA strömmen, och dricka min choklad dryck. MUMS säger jag!

Imorrn kommer min lilla syster Lisa påbesök, gud vad mysigt det ska bli :) Berättar mer om den dagen imorrn. Ha det bäst!

Skrivet av Mogi, 2014-06-13

Visa hela (0 kommentarer)

Vaknade nyss, tog mig en dusch. Nu är defentivit vaken :) Ingen vacker väder ute, kallt och trist, precis som hösten ska vara, kan du tänka dig då hur vintern kommer att se ut? ännu värre heheh. Idag ska jag jobba med min projekt, vi ska starta ett natt café för alla som inte vill gå ut och festa, utan bara softa och ta det lungt. Den ska öppna kl. 19 och stänger 03. Är inte det super bra? Sedan tänkte vi ha live band som spelar på en scen, men scenen är inte bara till för dem, utan om du vill läsa poesi eller göra en stand up så är man välkommen. Detta är vad våran projekt handlar lite om. Vi ska träffas idag vid Stadsbiblioteket och sedan sitta och jobba, deadlinen är den 13:e. Wish me luck !!!

Johanna saknar dig :( hihihihih

Skrivet av Mogi, 2014-06-13

Visa hela (0 kommentarer)

ja, då åkte Johanna (BUBBA) till Barcelona, Spanien. Kommer hem nästa helg. Kommer att sakna henne jätte mycket. Hoppas att hon köper något till mig från Spanien heheh. Fast när hon kommer hem igen så ska vi ut till Otten, en utav Norrköpings bästa ställen, eftersom att dem är de ända som spelar R&B, reaggeon etc. alltså bra musik. Det ska bli kul, då blir det Party! Men nu ska jag sova och sluta grubbla om detta, men hon får inte glömma att ha kul för min skull hiih Nu slipper du sola solarium hehehe ;)

Skrivet av Mogi, 2014-06-13

Visa hela (0 kommentarer)