En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

En sekund i minuten

Jag skriver för mig själv, jag stavar fel och jag särskriver. Tål du inte sånt så ska du inte läsa min blogg för du kommer du få ångest koma

Vi är alla på väg någonstans och ingen vet egentligen vart vi ska eller hur vi ska ta oss dit. Om vi har tur hittat vi någon på vägen, någon det är värt att gå vilse med. Vi har fått höra att lyckan finns i slutet av regnbågen så för tillfället jagar vi regnbågar.

Vissa dagar öser regnet ner och vi vill bara stanna och glömma allt, glömma alla vägar som fört oss fel och alla vägval vi måste göra.


vi jagar regnbågar i hopp om evig lycka, i vår jakt på en bättre tillvaro måste vi ta oss igenom stormen som är vårt liv

Skrivet av Molekylen, 2017-09-19

Visa hela (0 kommentarer)

Jag vet att du blir slagen hemma av din mamma och din pappa, jag vet det för att du satt i mitt knä och berättade det. Jag vet att du har dimoner som jagar dig om natten och skrämmer dig om dagen. Jag vill rädda dig! Men du vill inte för du tror att allt är som det ska vara. Förlåt för att jag inte kan vara spindelmannen, spindelmannen som aldrig förlorar och alltid hjälper de svaga, förlåt men jag är bara vuxen.


Tåratna från mina ögon svalkar mina glödande nävar, nävar som vill vara din röst och ditt försvar. Ett försvar mot en värld där vuxa som bestämmer över din kropp, en kropp som har lärt sig att kärlek kommer från en öppen hand mot ditt gråtande ansikte.


Skrivet av Molekylen, 2017-03-31

Visa hela (0 kommentarer)

Idag skriver jag på uppmuntran av en elev, vi kan kalla honom för Sasse. Jag visade honom min blogg för att han skulle inspireras att våga uttrycka sig om hur han känner. Jag visade honom ett av de "gladare" inläggen och han påminde mig om att det han läser inte är en representation av den jag är nu. Jag är väldigt tacksam för att han påpekade det, det är alt för lätt att glömma hur långt man har tagit sig från det att man var ett barn.


Ett liv kanske inte kan mätas i lycka men jag vill ändå påstå att dessa stunder gör mig lyckliga och de har stor betydelse för hur jag lever mitt liv,


Skrivet av Molekylen, 2016-06-01

Visa hela (0 kommentarer)

Tid

Tid är sträckan mellan två hjärtan som bultar för varandra.

Skrivet av Molekylen, 2016-05-19

Visa hela (0 kommentarer)

Jag känner inte igen mig i din beskrivning av mig, jag känner inte inte kärleken du säger riktas mot mig. Jag har sedan länge slutat hoppas på att känna känslan av att känna, jag är inte den du vill att jag ska vara ty du vill att jag ska vara dina förkastade drömmar och oavslutade kapitel. Jag lever i min värd och du är inte en del av min historia även om du skrev det första kapitlet när jag var för ung för att läsa, skriva och känna.

Skrivet av Molekylen, 2015-11-17

Visa hela (0 kommentarer)

Jag tänker på en mor som inte finns för jag har inga minnen av henne. Jag tänker på en mor som inte fanns ty hon övergav mig, jag tänker på en mor som aldrig kommer finnas men jag saknar henne. Jag saknar hennes ögon hennes hår och hennes doft, ty utan detta minne är jag inte hel. Min vardag kantas av sanningar om livet, men vad är livet om jag adrig funnits? Vem är jag, vart är jag påväg och hur tar jag mig dit? jag har en framtid bland stjärnorna men ett förflutet i leran, fast bland molnen slits jag mellan dessa två öden.


Jag vill att du ska minns mig jag vill att du ska älska mig som din son. Du är min mor i hjärtat och i själen, en mor som inte finns aldrig fanns och aldrig kommer finnas

Skrivet av Molekylen, 2013-02-06

Visa hela (1 kommentar)

Tidiga års djupa sår slits upp och börjar åter blöda, spöken från förr börjar åter hemsöka mig i mina drömmar. Drömmar jag sedan länge trott övergivit mig. Jag kämpar och försöker slå mig fri men de håller mig i sitt grepp. De vill förinta mig tankarna jag inte vill tänka, än en gång är jag mina drömmars största monster.

Skrivet av Molekylen, 2012-08-26

Visa hela (0 kommentarer)

Att färdas genom tiden är att älska, aldrig har jag färdats så långt och så fort som när jag älskade dig.

Skrivet av Molekylen, 2012-08-26

Visa hela (0 kommentarer)