En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

En sekund i minuten

Jag skriver för mig själv, jag stavar fel och jag särskriver. Tål du inte sånt så ska du inte läsa min blogg för du kommer du få ångest koma

Livet är som en kö på stureplan, svårt trångt och folk som försöker slå dej. När du väl kommer fam och ska gå in då är det stängt pga att du inte passar in

Skrivet av Molekylen, 2007-05-25

Visa hela (0 kommentarer)

Ena stunden befan jag mej på tranan för att senare finna mej själv sittande med en vän utanför konsum i bollnäs. Utan pengar eller skjuts hem... 20min senare befan jag mej i en bli med två lesbiska tjejer åkande mot okända mål.


när jag nu sittande vid min dator skriver detta är jag fortfarande inte säker på vad som igentligen hänt.

Skrivet av Molekylen, 2007-05-24

Visa hela (2 kommentarer)

jasså då var det altså gjort, sista läxan är inlämnad och jag är förstunden fri.

Jag har inget imot Kila förutom att kila suger, suger hårt , länge och snett.
Jag finner dock ljusglimtar i att umgås med tre människor, jag har nämt dom vid flera tillfällen men jag tycker dom är värd att nämnas: En prinssesa en narr och en tjeje utan fågel.
Utan dom skulle kilafors vara outhärdligt tråigt.

Det händer nu mer än offta att jag kommer på mej sjjälv med att tänka på livet, dock inte ur en negativ vinkel, jag kommer åter in på temat singel i resten av mitt liv men det är så uttjatat så jag orkar inte bry mej. Kanske är det så att min livs lycka inte finns här fast jag trode det ...aja låt oss ta en tyst minut för mina ilutioner och sen gå vidare, det är nu dags att börja leva.

Skrivet av Molekylen, 2007-05-23

Visa hela (0 kommentarer)

Jag är förvånad äver att jag fortfaradne lever och ser glad ut, jag blir inte mindre förvånad över det faktum att jatg är glad, kan det vara den annalkande studenten?

Vad det än kan tänkas vara så är jag glad iallafall är inte så van så jag njuter jag har ju mina vänner och det är allt jag behöver.

Lycka..vad är det ? jag vet inte men jag är lycklig så jag tänker inte klaga^^

Kärlek och lycka är för mej inte samma sak... det kanm jag av egen erfarenhet konstatera, men men kanske är det som dom säger "det finns någon för alla" men vart är denna någon...eller det vet jag ju men denna någon vet inte om att hon är någon kanske jag säger det rakt ut "Hej dej har jag varit kär i jätte länge höhö" äh sånt som märks senare


Låt oss leva livet "laugh and gor fat"

Skrivet av Molekylen, 2007-05-23

Visa hela (0 kommentarer)

jag har nu skrivit närmare 50 blogginlägg och nästan inget har varit positivt.

Jag har skrivit om dom uderbara människorna i mitt liv och även mitt hjärta som nu är ett minne blott.När jag nu skriver fortfarande lika kär och dum är det dock med en annan känsla, en känsla av att snart ha tagit mej igenom mitt livs jobbigaste tid, jag älskar fortfarande en tjeje som inte älskar mej det suger men jag tar snart studenten och jag kan ju alltid säga Hej snygging jag har tyckt om dej sen jag såg dej jag kan ju inte mer än skämma ut mej och det kommer jag iallfall gör på studenten så det spelar ingen roll. Jag sitter nu och lyssnar på Gyllene tider "leva livet" och leva livet det är precis det jag tänker börja göra, jag har förstått att livet är för kort för att man ska gå och vara orolig men bra kom jag på det nu

jag är gladare än på länge jag är singel men det är inte nå jag lägger någon vikt vid nu, jag har kommit att träffa dom trevligaste...

Skrivet av Molekylen, 2007-05-21

Visa hela (4 kommentarer)

JPL

Jenny Persson Lotta the closest to heaven i'll ever get


Skrivet av Molekylen, 2007-05-20

Visa hela (0 kommentarer)

Dagens bibelord

Men Jesus sa till dem: ”Ni kommer nerifrån, och jag kommer uppifrån. Ni tillhör den här världen, men jag tillhör den inte. Det var därför jag sa att ni ska dö utan att få förlåtelse för era synder, för om ni inte tror att jag är den jag är, då får ni inte förlåtelse för era synder.” ”Vem är du då”, frågade de.Han svarade: ”Jag är den som jag alltid har påstått mig vara. (Johannes 8,23-25 SVL)


okej antingen är Jesus en nidisk person som inte låter folk tycka och tänka vad dom vill eller så uttrycker han sig jävligt grötigt efter som ingen förstår vad han vill utan bara tolkar guds ord istället för att följa dem.

Skrivet av Molekylen, 2007-05-19

Visa hela (1 kommentar)

Jag vill berätta för dej jag vill att du ska veta, jag vill att du ska veta vad jag känner för dej.Tänk om du redan vet! varför har du då inte sagt något? Du har inte äns bett mej försvinna ur ditt liv, säg något jag måste få veta vad du känner, säg att du älskar mej säg att du hatar mej bara säg något!

jag drömmer om dej på natten och jag tänker på dej om dagen, jag kan alltid se dit ansikte framför mej och alltid höra din röst. Men du vaken se eller höra mej för jag är ingen och du är allt.


vet du vem du är, jag tror det

Skrivet av Molekylen, 2007-05-19

Visa hela (0 kommentarer)