En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

En sekund i minuten

Jag skriver för mig själv, jag stavar fel och jag särskriver. Tål du inte sånt så ska du inte läsa min blogg för du kommer du få ångest koma

Jag är nu hlet slut , slut på energ och livslust. Åter har känslorna övermannat logiken, logiken som säger att kärlek är för dom med tur och pengar.Det fins dom som aldrig har fått sina känslor besvarade av någon believe me I know och ensamma människor borde ju resultera i par kan man tycka men så är ej fallet. Även i kärlekens värld råder en strikt hierarki, en hierarki som bestämmer vem som får vara med vem, vem som är attraktiv eller ej. I mina ögon är det ett äckligt exempel på den trångsynthet människan visar i stunder då den känner sig osäker. Vem har sagt att man måste vara på ett visst vis för att vara bra är det inte insidan som räkans apparently not.Jag har förlorat mej själv och vet ej vad jag ska tycka tänka eller tro, den enda jag har är flickan i mina drömmar och hon kommer bara på natten.Men det finns en till men hene jag snarst bör släppa ty hon mej endast ett brustet hjärta kommer ge... I hope not, bekos I love her...

Skrivet av Molekylen, 2007-05-13

Visa hela (2 kommentarer)

Av kärlek jag var förblindad, av en känsla som jag för ofta känner men aldrig har fått besvarad var jag driven.Jag viste att det fanns tre men nu värkar det bara bli två kvar. jag var en blid man i ett musem, en döv man på en konser ty jag har aldrig mistaget mej mer än nu för jag har tappat den tredej..eller har jag det ? Nummer tre som igentligen är nummer ett i mitt liv vet ej om det ty personen i fråga är ej en persson ej heller av kunglit blod, personen är sej själv viket i mina ögon väger tyngre än allt på denna jord.

Hon är snäll och interligent finns inte så många och jag är ej värdig hennes vänskap men jag söka den iallafall


Skrivet av Molekylen, 2007-05-11

Visa hela (1 kommentar)

jadu Lotten 3+1 är inte alltid4, särskilt som det bara finns 3 ^^

Skrivet av Molekylen, 2007-05-11

Visa hela (1 kommentar)

Idag orkar jag inte skriva något så jag lägger upp en bild på vad jag känner istället

Skrivet av Molekylen, 2007-05-11

Visa hela (1 kommentar)

Jag satt idag på den kungliga balkongen och diskuterade allt mellan himmel och jord. En sak jag fann mycket intressant var när diskutionen kom in på vem som är vad i någons ögon, jag fann mej i en mycket märklig sits när jag konstaterade att jag var förälskad... ja just det förälskad jag nu man kan ju få psykbryt för mindre. jag har nu gått och blivit kär, något jag värkligen har försökt undvika efter som jag vet vad det resulterar i och det är en djup deprition.

Efter ett långt samtal så fick jag förklarat för mej att jag tänkte för mycket på vad andra tyckte och tänkte... jag skulle tydligen tänka själv och skita i vad andra tycker vilket jag finner väldigt svårt efter som jag är en svag människa , så nu vet jag att jag har en känsla för mycket...eller har jag det ? Kan det finnas någon logik i det hela,det betvivlar jag starkt.

Efter detta samtal som mynnade ut i fler fågor än svar så känner jag mej dock lite säkrare...tror jag,hopps...

Skrivet av Molekylen, 2007-05-10

Visa hela (2 kommentarer)

ska man vara glad att hon finns, eller ledsen för det?

Skrivet av Molekylen, 2007-05-09

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har konstaterat att svar på livet stora gåtor hittar man inte i någon faktabok man hittar dom inom sej. Jag tog en promenad i min innre trädgård för att finna svar på livet stora gåtor så som livets mening,är ensam stark och varför man är ensam.

jag kunde snabbt konstatera att livet för tillfället saknar både mål och mening, när jag sedan insåg att ensam inte är stark kände jag hur en våg av illamående och negativa tankar kom över mej.När jag slutligen kom till frågan om varför man är ensam så fann jag inte ett svar jag fann hundra , jag badade i ett hav av anledningar till varför ensamheten tonar upp sig som en mur kring mej, min första tanke var att skylla på det patriarkala samhället men jag insåg snart att det inte var det som var roten till min egen olycka. Istället tog jag mej en titt i min trädgård och såg att det som tidigare blommat av liv och lust nu skata tynade bort.


här är min...

Skrivet av Molekylen, 2007-05-08

Visa hela (2 kommentarer)

När man går från botten till toppen mår man bra, men den här kisen som jag valt att kalla valo han gick fån inget till allt! Han träffade en prinsessa som jag valt att kalla Jenny, och hon var världens mest underbara perosn. Hon var glad smart och hade humor allt stackars Valo saknade (särskilt smartheten), och han var snäll omtänksam och godhjärtad allt Jenny alltid önskat sig. Tillsammans var dom det snällaste paret världen skådat, så man kan säga att Valo fick prinsessan och halva kungariket vilket kommer förfalla eftersom han inte kan något om jordgubbar

all lycka till er underbart att se er :)

Skrivet av Molekylen, 2007-05-08

Visa hela (1 kommentar)