En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

En sekund i minuten

Jag skriver för mig själv, jag stavar fel och jag särskriver. Tål du inte sånt så ska du inte läsa min blogg för du kommer du få ångest koma

den här veckan började som den största katastrof jag genom gått sen gud vet när , men som en räddande ängel kom en kompis och muntrade upp mej: Det går inte med ord att beskriva hur glad jag är för att personen fick mej att rycka upp mej...fast det viste inte personen om så jag får vell ta och berätta det för henne-

Skrivet av Molekylen, 2007-04-24

Visa hela (0 kommentarer)

om tre personer är en för mycket...vad är då fyra?

Skrivet av Molekylen, 2007-04-24

Visa hela (1 kommentar)

Vad ska man göra när någon säger lyssna och du lyssnar, vad ska du göra när personen slutar prata ska du då gå eller stanna ifall den vill pratra? vad ska du göra när trygghet byts ut mot lycka..ska du då hoppa på tåget och se glad ut som du borde eller ska du som du vill falla i glömska för vid ett senare tillfälle återuppstå som det ända rätta?

vad ska man göra när det ända ljuset man har i ett ständigt mörker börjar försvinna, ska man jaga efter lågan ihopp om att fånga den eller ska man åter falla i glömmska uhopp om att en ny låga ska tändas och åter lysa upp ett mörker.

Jag vet inte vad jag skulle göra , jag vet inte vad jag gör för min lycka har försvunnit och mitt ljus i detta ständiga mörker har börjat tyna ut och snart är det bara jag kvar i ett ständigt mörker

Skrivet av Molekylen, 2007-04-23

Visa hela (2 kommentarer)

jag känner en prinsessa, för henne skulle jag gå igenom eld ty hon är min vän och det är för mej en en stor lycka.

Skrivet av Molekylen, 2007-04-23

Visa hela (0 kommentarer)

Kan du berätta vem jag är , för jag har tappat mej själv

Skrivet av Molekylen, 2007-04-23

Visa hela (1 kommentar)

Likt en cigarett som sakta brinner ut tynar vänskapen bort, liksom ciggarettens rök som stiger mot himlen stiger muren i mellan oss. Muren som vi förr aldrig trode fans eller skulle komma att finas men som tydligt framför oss står får mej att falla i mörker och glömmska, minns du inte längre tiden vi hade även om den var kort var den väl under bar. när cigaretten brunit ut och suget efter en ny blir för stark kan man ta en ny men vår vänskap är unik och den går ej att ersätta även om du så skulle skaffa hundra nya vänner kommer ingen att vara som mej och ingen komer heller ta din plats i mitt hjärta ty du är den jag för alltid kommer kalla vän.

Skrivet av Molekylen, 2007-04-22

Visa hela (3 kommentarer)

I dag bevitnade jag hur en prinsessa blev en drotning. På scenen med pojken som charmade stjärnorna stod en prinsessa, en prinsessa som var osäker på sin sak med en publik som var fientlig. Efter den enastående debuten var publiken i extas och den tidigare nervösa prinsessan klev nu ner från scenen som drotning över världen, ty hon var nu älskad av alla även de som tyck mindre om henne bugade nu av vördnad för prinsessan hade tagit världen med storm och klivit in i allas hjärtan, där hon för alltid skulle stanna.

Skrivet av Molekylen, 2007-04-22

Visa hela (0 kommentarer)

Är man meningslös om man tror det ...? När det är som mäst hud och värmen och samtalet vars titel jag skulle vilja kalla "aj som fan den sved" frår dej att käna dej på bottten av närngs kedjan vad gör man då? börjar man sin klättring mot toppen eller aksepterar man sitt öde och stannar lägstner där man kan fortsätta se personer klättra förbi ja rent av med vindens hastighet flyga förbi. Det är nu en av som stora frågorna som måste besvaras , ska jag klättra och offra allt eller ska jag nöja mej med det jag har på botten och då säkra en plats bland dom som föralltid kommer finnas i tanakar?

Skrivet av Molekylen, 2007-04-21

Visa hela (0 kommentarer)