En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

En sekund i minuten

Jag skriver för mig själv, jag stavar fel och jag särskriver. Tål du inte sånt så ska du inte läsa min blogg för du kommer du få ångest koma

Nu är det den tiden på året, tiden då vi går ner i vikt för att kunna äta obeskrivligt mycket mat och sen klaga på att vi glömde sillen, den tid på året vi blir påminda om att vi bara är värda saker från eriks hjälpen. som om det inte vore nog med att vi ger varandra saker vi egentligen inte har råd med vi vill förmodligen ha presenten själv, men vi har antingen varit för snåla eller inte haft råd att köpa den tidigare men efter som att det är jul så ska man ge oavsett hur mycket man egentligen inte har råd med eller behöver saken själv.

Men julen kanske är bra i alla fal för alla verkar ju som gårdagens problem försvinner med första tuggan julmat

Skrivet av Molekylen, 2007-12-06

Visa hela (2 kommentarer)

Lyckan över att du finns går inte beskriva med ord för du är underbar, och jag är glad över att få vara din vän. När jag ser dej blir jag glad när jag hör dej blir jag varm inom mig du är verkligen speciell.

men det är klart det är ju du

Jag kan inte sluta tänka på dej inte sluta vänta på att få höra ifrån dej jag somnar med mobilen i handen för att inte missa om du ringer eller smsar, vill inte missa dej ej heller mista dej för du är den jag tänker på drömmer om och lever för


Skrivet av Molekylen, 2007-12-06

Visa hela (0 kommentarer)

Det stämmer jag kan inte hjälpa det, det bara är så det är. Jag tänker på dej när jag är vaken drömmer om dej när jag sover du fyller hela min liv av din närvaro.

När allt rasar samman omkring dej och du inte finner någon att söka tröst hos då har du glömt mig för jag kommer alltid finnas här för att stötta dej och hjälpa dej bara du vill det.

När ord inte längre hjälper för dom känns meningslösa då vill jag finnas där för att hjälpa dej, inte för att jag måste jag gör det för att jag vill för att du är min vän.

Världen förstår mig inte ingen förstår mig men det bryr mig inte så länge som jag vet att du mår bra, för din lycka är värt mer än något annat här på jorden,

om du någon gång skulle bli sjuk och behöva ett nytt hjärta så skulle du få mitt för utan dej kommer jag ändå inte kunna leva[/

Skrivet av Molekylen, 2007-12-03

Visa hela (2 kommentarer)

När jag ser dej blir jag varm inom mig, när jag ser dej le fylls mitt hjärta av glädje.
You are the closes to heaven i'll ever be det finns bara en av dej det gör dej unik, det finns bara en av mig och det gör mig annorlunda.

I din närhet har jag svårt att andas, jag är tyst bara för att få höra dej prata ty det gör att jag blir varm i hela kroppen.
Du är inte som någon annan och för det älskar jag dej av hela mitt hjärta. Vi kommer aldrig bli mer än vänner men jag hoppas att den vänskap vi har kommer vara lika stark som min kärlek till dej.

Om du någonsin faller kommer jag alltid finnas där för att fånga dej och få dej på fötter för du är min vän och för det är jag evigt tacksam

Skrivet av Molekylen, 2007-12-03

Visa hela (0 kommentarer)

Ett leende kan värkligen ett leende gör någon glad? Det är ju bara en muskel rörelse i ansiktet och det är ju inte så specielt...eller?

Din leende frusna hjärtan värmer, ditt skratt döva öron ej kan undgå ej heller kan blinda ögon undgå sin utstrålning ty du är speciel, du är du

Skrivet av Molekylen, 2007-11-29

Visa hela (0 kommentarer)

Jag hade en dröm om en flicka en flicka som var snäll och stark, flickan fans bara i mina drömmar.
Drömmar om ett bättre liv, ett liv med lycka och kärlek.

Jag har nu träffat en flicka, flickan är inte längre en dröm hon finns både i mitt hjärta och i mina tankar.


Hon är den jag tänker på hon är den som får mina tankar att snurra runt och mitt hjärta att slå dubbla slag.


Hon är mitt ljus i ett mörker, det är hennes röst jag följer när jag inte längre kan se,
jag är evigt tacksam över att hon finns och är den hon är.

Hon är flickan som får mej att vilja kliva upp och fortsätta leva

when everything is made to be broken I just want you to know ho I am

Skrivet av Molekylen, 2007-11-27

Visa hela (0 kommentarer)

Hon är flickan i mitt hjärta, ett hjärt som tidigare var tomt, tomt på kärlek men fullt av längtan.
Hon är flickan som fyller tomrummet i mitt liv, ett liv som innan jag mötte henne var tomt och meningslöst.

Flickan har mitt hjärta värmt och mitt sinne stärkt, tack för at du fins , du är underbar.


Skrivet av Molekylen, 2007-11-23

Visa hela (2 kommentarer)

Om livet var en lek då vore jag barnet som inte fick vara med och leka för att jag var anurlunda. Om livet var en lek då vore jag barnet som ramlade och slog sej, slog sej blodig och förskräckt.

Jag saknar en barndom jag aldrig haft ty min framtid är inget att ha, ensam oälskad ensam på en parmiddag en vadnrare som tvingats gå långa vägar fram utan mål eller vägledning.


Jag är fyld av en kännsla jag tror är kärlek men ajg är ej säler för jag vet ej vad kärlek är och ingen mej heller visa vad det ska vara. Är det min mening att enam vandra denna mörka väg utan ljus eller värme, är det mitt öde att vandra mott ett mörker som kommer uppsluka mej.

ingen kommer märka att jag tynat bort ingen kommer heller bry sej om dom viste det för jag är obetydigt liten i ett större samanhang.

ett samanhang som inte angår mej eller mitt liv , ett samanhang som alla andra påvärkas av men inte tänker på ett samanhang som för mej är helt...

Skrivet av Molekylen, 2007-11-15

Visa hela (3 kommentarer)