En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

En sekund i minuten

Jag skriver för mig själv, jag stavar fel och jag särskriver. Tål du inte sånt så ska du inte läsa min blogg för du kommer du få ångest koma

När ska jag berätta för dej att jag älskar dej, när ska jag finna det mod jag behöver för att beräta det jag så länge har vellat berätta, när ska känslan av att inte duga lämna kroppen så jag vågar ta det sista steget in i det okända där jag kan finna evig lycka.

Jag förundrar över om jag kan möta dina krav, krav som för mej värkar avlägsna och ouppnåliga, krav många andra aldrig nått upptill.
Är vi menade för varandra eller kommer jag åter möta en stängd dörr, en dörr jag aldrig kommer vänja mej vid att se.

Jag älskar dej men jag vågar inte beräta, ty nu kan jag fortfarande leva på hoppet om att du kan älska mej, men omjag berättat kan jag få ett nej jag inte klarar av att bära.

Jag älskar dej men jag vågar ingenting säga

Skrivet av Molekylen, 2007-11-10

Visa hela (1 kommentar)

Är det verkligen möjligt att man kan bli registrerad av Säkerhets Polisen bara för att man lånar en bok? En bok! jag har väll rätt att låna en bok på ett bibliotek utan att SÄPO ska registrera mej för det ?

Det fruktansvärda brott jag begått som tydligen rör rikets säkerhet är följande :
jag har lånat Mein kapmf på Bollnäs lokala bibliotek och köpt kommunistiska manifestet på red planet ... tydligen kan man bli registrerad för det, jag vet ju inte om detta stämmer men om det gör det så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta.

Det kanske inte är lumpen jag gör det kanske är terrorist träning


Skrivet av Molekylen, 2007-11-07

Visa hela (2 kommentarer)

Varför skulle det hända dej, du som gjort så mycket för mej du kan väll inte förtjäna något sånt här. Jag har alltid kunnat ringa dej alltid kunna nå dej vad än jag har haft för problem eller funderingar.

Vem kan vara så ond att som ska utsätta dej för det här, du är stark och kommer klara av det här men ändå varför just du?


Min vän det är dej jag har att tacka för att jag lever, jag vill ta all din smärta så du får det bra jag vill men jag kan inte, förlåt mej för att jag inte kan finnas för dej så som du funnits för mej, förlåt mej för det men jag lovar att jag kommer finnas här om du behöver jag kommer alltid finnas för dej alltid


Skrivet av Molekylen, 2007-11-04

Visa hela (4 kommentarer)

Hur kan jag vara säker på att jag behöver kärlek när jag inte vet vad det är, med så mycket skit i världen blir man tämmligen less och kall.

jag går fortfarande och tänker på vad en gammal dam sa till mej på tåget hem i från luleå

Min mann sa att han var glad att han var påväg ur den här världen och inte in i den

av någon anledning träffade dom orden mej och jag avundas på någor vis honom.

att leva eller leva orkar någon ta up frågan

Skrivet av Molekylen, 2007-10-27

Visa hela (2 kommentarer)

till höger har vi Halin imiten står jag som ett fån och till höger står allas vår Stålnacke


Grupp4 Eliten....eller var det tvärtom?

Skrivet av Molekylen, 2007-10-24

Visa hela (8 kommentarer)

Okej nu har jag harvat runt här i vad som känns som en evighet, jag har inte åstakomit något och jag saknar er alla så jävla mycket! Jag är dessutom inte säker på att jag någonsin kommer finna min såkallade stora kärlek...jag är ju stor så allt som behövs är ju kärlek....allt som behövs... jag vet ju itne äns hur det ser ut om det kommer i flytande elelr fast form :-s

men jag kommer hem snar och då ska jag träffa båda gammla och äldre kompisar och det ksa bli så jävla kul!

Hoppas vi hörs ha det bra och om ni har tid kan ni vell kasta mej en tanke

Skrivet av Molekylen, 2007-10-17

Visa hela (1 kommentar)

var den du är för du är underbar, du fyller hela min tillvara med lycka och värme
Du är min vänn en vänn jag alltid kan lita på, lita på och prata med
du är inte här, men när jag tänker på dej så är du mej nära.

tack för att du är min vänn det betyder så mycket


Skrivet av Molekylen, 2007-10-15

Visa hela (1 kommentar)

Okej nu ksa jag skriva precis det som faller mejin och jag komemr stava fel och skriva obegripligt så det är bara sluta läsa om man inte tål sånt

Livet är som ett päron både konstigt format och fullt av mask, jag skulle vilja påstå att valen man gör ibörjan är det som komemr foram hela en liv, men det så är så frustrerande är att du komemr itne på det föän 10år senare då allt redan är förbi , sista tåget lämnat perången mm. Nä det som gör att livet är värt att leva 'är igentligen döden, döden är det ända mänskligheten inte förstår sej på eller vet ågot om, således är den väldigt intresant.

Döden, är intresant ur den vinkeln att du har två altternativ,

1:! Du kan leva som troende person
2:! Du kan leva som en hedning

om du nu har valt att leva som alternativ ett föreslår och det skulle finnas en gud och ett himmelrike då är du vinnaren ty alternativ två komemr haman där nere.

men om det nu är så att det inte finns någon gud då har...

Skrivet av Molekylen, 2007-10-01

Visa hela (3 kommentarer)