En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

En sekund i minuten

Jag skriver för mig själv, jag stavar fel och jag särskriver. Tål du inte sånt så ska du inte läsa min blogg för du kommer du få ångest koma

jag har ju klarat 19år. 19år... vad har jag gjort under dessa 19 långa år? vissa lägger vikten vid att bli av med oskulden andra att vara tillsammans med så många som möjligt.Jag är oskuld jag har aldrig varit tillsammans med någon, jag vet heller inte hur man gör när man hånglar. Betyder det här att mitt liv är bort kastat?

Jag är en sån där "konstig kille" en kille som värderar personlighet framför utseende, en kille som inte hoppar i säng med första bästa bra för att jag kan, jag är ju så konstig.
Jag vill leva med förhoppningen att alla oavsett kön religion eller sexuell läggning är lika värda.

Är det konstigt att man inte är som alla andra? ska man kasta sig ut för en klippa bara för att majoriteten gör det? ska vi likt ett gigantiskt lämmeltåg följa personen framför oss, men vad gör vi när vi märker att vi går i en cirkel och att alla har någon framför sig?

jag är tröt och less på att alla förväntar ig att man ska vara på ett visst vis, vem...

Skrivet av Molekylen, 2007-08-18

Visa hela (35 kommentarer)

Vad vill jag? Vill jag värkligen vara här eller är jag här för att jag vill bevisa något för någon...
Men vad är det här "något" och vem är den här "någon"? just nu känner jag inget behov av att vara här snarare känner jag ett behov av att komma härifrån, den nivå saker ligger på här får mej att vilja spy. Jag är nu en del av det system jag både avskyr och vill tillintet gjöra,
jag lär mej saker som får slagsmål att se ut som en dans på rosor, jag lär mej steg för steg att förlora som värderingar jag tidigare ansett sunda och korekte, hela min vardag går ut på att döda på ett så effektift och ekonomiskt vis jag vill spy.


Men om jag åker hem kommer jag bli kallad för sivkare eller att jag inte pallade trycket, det kanske är sant men varför skulle jag vilja göra det här igentligen? Igentligen har jag inget val, för jag behöver pengarna jag då till att betala hyran annars måste jag flytta hem och det är ett öde väre än döden. Just nu är jag...

Skrivet av Molekylen, 2007-08-16

Visa hela (2 kommentarer)

Väner ! jag saknar er som fan, min Löjtnant ör dum och mina rumskamrater luktar fisk, jag vill hem till er !

Skrivet av Molekylen, 2007-08-07

Visa hela (1 kommentar)

Om några timmar rycker jag in i lumpen


Skrivet av Molekylen, 2007-07-29

Visa hela (3 kommentarer)

Nu när jag ska dö är det inte det fysiksa smärtan som tar död på mej uten den innre, den innre smärtan som får mej att inse4 att ajg komemr skiljas från vänner jag älskar.

jag för mycket heldre fysiskt än på det här viset det ät outhärdligt, outhärdligt att ej veta om man ska få återse det som hållit en vid liv, denna outhärdliga plåga blir inte mindre när jag inser att ingen brysig om vas som händer med mej, jag är och förblir han som på dagen är en skugga och på natten inte syns

kommer sakna er alla hoppas ni inte glömmer mej

Skrivet av Molekylen, 2007-07-25

Visa hela (6 kommentarer)

För alltid ung...ja jag vill för alltid vara ung,men jag vill inte vara ensam jag vill vara med människorna jag älskar och respekterar.

jag vill bo i dalen där änglar och prinsessor bor, där dagarna alltid är ljusa och där lundens skuga mej svalka, jag vill bo i dalen där kraften alltid finns tillsammans med pers*oner jag älskar.


Denna text är till dom som får mej att vilja kilva upp och fortsätta leva Hanna Kraft , Elin Öholm, Jenny Karlsson, Erik Lund , Jocke Dagh och Thomas Persson

Skrivet av Molekylen, 2007-07-25

Visa hela (2 kommentarer)

Glädje och sorg, sorg och glädje ständikt återkommande kännslor i mitt liv.
Den kännsla jag ofta om inte alltid kännt är sorg, sorg över att vara och att inte vara och det är ingen fråga.

Men så kom glädjen, glädjen över att vara och att finnas, en glädje som jag sälan kännt men ofta önskat ty jag har aldrig förr träffat en så bra vän som nu.

Många må tro att detta ändast är föra att smickra och att ställa sig in, men så är ej fallet.
Det här är ändast mina tafatta försök till att beskriva den glädje personen bringat mej och jag hoppas och önskar att jag engån omså skulle behövas kan vara till samma glädje som hon är för mej nu.


smile your alive

Skrivet av Molekylen, 2007-07-23

Visa hela (2 kommentarer)

Det var länge sedan jag skrev om något negativt, jag har istället för massa negativa tankar skrivit om änglar och elefanter...änglar och elefanter finns det något bättre?

Jag påstår att det inte gör det, jag har alltid velat träffa en människa jag kan vara mej själv inärhetan av och det tror jag mej ha gjort

Sellan har jag haft sådanna trevliga samtal som jag haft den senaste tiden, är det för att jag nu lärt mej att prata med andra...nej jag tror att jag för första gången har fått tala till öron som lyssnar.


att hålla kontakten är ju alltid kul med i detta fall en ren nödvändighet.

Skrivet av Molekylen, 2007-07-23

Visa hela (1 kommentar)