En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Molles blogg

Här kommer jag mest skriva om vardagliga saker och tankar, men vem vet, kanske att jag nån gång avslöjar nån hemlighet också, haha. Läs så ofta ni orkar och skriv en kommentar nån gång ibland så blir jag glad =)

Nu flyttar min blogg, inte p.g.a. några egentliga brister på denna sidan, utan snarare möjligheter på den andra. Lite mer att leka med.

Så nu kan ni börja titta in på malinelfgren.blogg.se istället!

Skrivet av Mollebolle, 2007-02-01

Visa hela (0 kommentarer)

Igår hade jag den sjukaste drömmen. Eller i alla fall bland nomineringarna. Jag skulle på en lång flygresa med min gamla klass, och piloten vad full eller nåt för han höll på att ramma byggnader och krascha i havet och allt möjligt. I alla fall så påpekade jag detta och sen när jag ätit så somnade jag och vaknade på ett tåg till Göteborg. Jag förstod ju genast att jag blivit drogad eftersom jag inte vaknat när vi gick av planet, och jag försökte övertyga de andra som alla var emot mig (såklart). Det läskigaste var att jag inte kunde lita på mig själv ens för jag började hallucinera. Bl.a. så kom Sven in i rummet där vi var, men som en sån där Mix-Megapol-gubbe, det vill säga ett rött kryss med en röd liten boll på toppen. Då VISSTE jag att jag var drogad, det var riktigt traumatiskt faktiskt.

Skrivet av Mollebolle, 2007-01-27

Visa hela (1 kommentar)

Läste precis i Illustrerad Vetenskap att manliga clownfiskar byter kön ifall partnern dör. Vilket betyder att Nemos pappa borde ha blivit Nemos mamma precis i början. Men några sådana indikationer finns väl inte? Han har fortfarande mansröst, kallar sig för pappa och blir han inte lite förtjust i Doris till slut ändå (eller är de bara vänner?)?
Han kanske blir hona men vill fortsätta vara hane. Jag kan förstå honom. Skulle vara riktigt jobbigt att vakna upp en dag och plötsligt ha bytt kön. Stackars Nemos pappa. Mamma. Whatever.

Skrivet av Mollebolle, 2007-01-25

Visa hela (3 kommentarer)

Idag har jag införskaffat Gerda-kort, en dyr historia i.o.m. att jag inte är student längre. Känns dock redan efter första passet som att jag fått valuta för pengarna, har hoppat och flåsat som en galning och varit matt i hela kroppen resten av kvällen.
Så bara så ni vet det började mitt nya träningsrika liv idag.

En fråga bara - varför blir man knallröd i hela huvudet förutom det lilla området precis runtom munnen? Man ser ju ut som en clown från en tvärtom-värld.

Förresten - (kämpar här med min irritation mot denna varelse) tjejen som skulle flytta in i mitt rum vill inte ha det längre, det vill säga nu måste jag hitta en ny (som tur är behöver jag ju inte göra det själv), så om ni känner någon som vill ha ett rum i Jönköping, let me know!

Nu ska jag sova, för förutom mitt nya motionsberikade liv har även mitt nya sömnrika liv börjat. Eller, haft smygpremiär i alla fall.

Skrivet av Mollebolle, 2007-01-23

Visa hela (1 kommentar)

Varför mår man illa när man tuggar tuggummi för intensivt? Eller är det för att jag stoppar in för många på en gång och därför inte får tillräckligt med syre?

Idag blev jag grillad i intervjustolen. Den första var inte så farlig, satt och snackade vänskapligt i varsin fåtölj och jag verkade eventuellt lite galen för jag var tvungen att råstirra eftersom jag glömt ta på mig glasögonen (och ville inte ta upp dem mitt i intervjun, då skulle jag ju verka helt glömsk och flummig), och hon frågade om jag kunde göra logotyper i Illustrator och jag svarade att det kunde jag inte. Men tydligen om de tycker att jag är rätt person kan jag få jobbet ändå, fast på 80 % istället för 100 %.

Sen tog jag bussen in till stan och åt lunch med Petter på Hemma hos Grekens filial i Malmö saluhall. Var gott och fördrev tiden fram till min andra intervju, som var i centrum. Det var då grillningen ägde rum. Jag borde ju varit bättre förberedd på att ge konkreta exempel på mina...

Skrivet av Mollebolle, 2007-01-22

Visa hela (4 kommentarer)

P.g.a. att min kära mamma blivit upprörd över mitt sätt att skriva i förra inlägget, känner jag mig tvungen att förtydliga. ALLA ni från Jönköping som läser min blogg är sådana personer jag kommer att sakna, för ni är ju mina vänner =) Det vill säga när jag skrev att jag kommer sakna en del av er och ni vet vilka, så menade jag absolut inte att några av er som läser har anledning att tro att ni är personer jag inte kommer sakna. Hoppas ingen mer än min mamma tyckte att jag uttryckte mig på ett grymt sätt...

Så var man skåning igen, inte för att jag för en sekund känt mig som smålänning, hehe. Har fått upp datorn och nätverk i rummet, det viktigaste är fixat alltså, och även börjat packa upp kläder mm. Satt på min musik genom tvn så nu är det volymkrig mellan mitt och Svens rum. Förresten minns ni bajsometern? När vi skulle räkna ut hur mycket Sven och mamma bajsat visade det sig att Sven fyller 6000 dagar idag! Och om 6 dagar fyller mamma...

Skrivet av Mollebolle, 2007-01-20

Visa hela (4 kommentarer)

Nu är hemtentan färdig - svaren håller dock ingen hög kvalitet och vet inte om det räcker, men för den här gången är jag klar i alla fall!

Nu ska det lämnas in, packas in och huggas in på Thaibuffé! Sen bär det av till Skåneland!
Ska bli skönt. Fast en del av er kommer jag sakna och ni vet vilka ni är!

Känns som om jag borde skriva några kloka ord som avslutning på denna epok, men finns inte mycket vettigt i mitt huvud efter 12 timmars ordbajsande och 4 timmars sömn.

Så jag stjäl lite från filmhistorien:

Farewell, adieu, auf wiedersehn, goodbye!

Skrivet av Mollebolle, 2007-01-19

Visa hela (0 kommentarer)

Visst är det konstigt med nyponsoppa och besläktade drycker. Man kan dricka upp ett glas till stista droppen, men om man låter det stå ett tag har där alltid samlats lite till som man kan dricka upp. And so on hur länge som helst. Hur kan detta komma sig? Nästan så man blir religiös.

Skrivet av Mollebolle, 2007-01-18

Visa hela (4 kommentarer)