En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

8 januari

jahaja.. så nu sitter man här, precis som så många andra och tänker börja blogga..
Älskar att skriva så det kan juh vara ett bra sätt att få ur sig lite skit som man håller inom sig. Tror juh inte direkt att min läsarkrets kommer bli så enorm, men det gör inget för det är faktiskt för min skull jag gör det här.
Att skriva av mig är ett behov jag har. Sen om jag samtidigt kanske nångång lyckas hjälpa någon annan eller ge någon annan nått att tänka på så är det väl bra.

Har nyligen kommit hem från jobbet, eller.. det är inte så nyligen längre.. två timmar sen. Men har fortfarande inte lyckats ta mig in i duschen än. Men så mycket behöver jag inte skämmas med tanke på att jag faktiskt har diskat :) Men nog borde jag lyfts på rumpan o kliva in duschen, har juh inte världens renaste jobb. Som tur är har jag blivit imun mot fritöslukten :P Annars hade jag aldrig stått ut med mig själv. Man kan nästan tro att jag doppat huvudet i en fritös o smörjt in hela mig med en hamburgare. Men tro det eller ej, det har jag icke. Allt är inte vad det synes (luktes?) vara.
Har nu ledig i tre dagar och inte en enda plan :) Helt underbart, kommer nog bli en hel del navelpillande o weedstittande. Just the way I like it!
Nog finns det saker som jag borde göra så som att städa o plocka undan adventsstaken, men det är inget jag måste.

Håller på att sluta röka. Känner mig ganska duktig som bara har rökt 1,5 cigg i dag :D Inte illa va?
Har juh sagt att jag ska bli en rökfri moster o nu är det bara ca 4 månader kvar :D längtar
Blev lite tvungen att skriva lite eftersom jag kände ett röksug komma smygande, men jag har egentligen ingen aning om vad jag ska skriva :P

min dag
Har haft en ganska vanlig tråkig dag, började jobba halv nio. Min tur att öppna grillen. Det gick smärtfritt utan större missöden. Tyvärr inga roliga berättelser från jobbet denna dag, inte som jag kan komma på nu iaf.
Har varit ganska trött iaf, första halvan av dagen. Låg och pratade i telefon till strax innan ett i natt och efter det tvärslocknade jag inte, utan jag låg o funderade på samtalet och försökte komma fram till hur jag på enklaste möjliga sätt ska hantera den här situationen.. Men jag kom dock inte på någon bra lösning så det får bli en annan gång. Eller så får jag köra på det löser sig sa gubben o sket i vasken

Skrivet av Monika, 2009-01-08 18:40

helt otroligt likt en annan blogg jag läst... undra om det var min ;)... alltså inte en copycat utan bara väldigt liknande funderingar (förrutom rökandet)
vad säger man? släkten är värst...

Skrivet av Trollmamma, 2009-01-08 20:39

det va juh faktiskt du som va en copycat inte jag :P dessutom tycker jag nog att släkten är bäst :D oftast iaf ;)

Skrivet av Monika, 2009-01-08 20:44

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?