En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

Promenad och motivation

Tog en promenad med min mamma idag, underbart väder för att bara strosa runt. Men skulle nog ha valt ett par andra skor :P
Får dra med henne ut i morgon igen om det är lika fint väder som i dag. Kanske skulle ta en lång promenad.
Är ute och går på tok för lite. Det är juh skönt, det vet jag om. Men ändå så ska det vara så svårt att få tummen ur rumpan o göra det. Är det latmasken som pratar då tro? Ja det är det nog :P Han är ganska högljud av sig. Måste lära honom vart hans plats är nånstans.
Det är juh ett nytt år nu och det är alltid en perfekt anledning till att börja om på nytt. Men som vanligt brukar det hålla i sig knappt en månad sen rinner det ut i sanden och man återgår till det "vanliga"
Varför ska det va så svårt att bryta gamla vanor? Jag vet juh att jag kan, och jag vill! Men behöver kanske ännu mer motivation.

Min motivation för att börja utbilda mig växer iaf. Även om jag vet att det kommer dröja ett tag innan jag kommer kunna sätta mig i skolbänken igen känner jag mig riktigt sugen på det. Vet att det kommer bli tufft och mycket att lära sig, men jag vill juh lära mig. Så det är bara att bita ihop.

Är ganska stolt över mig själv som under det senaste året utvecklast mer som människa än vad jag har gjort på jag vet inte hur länge. Och vill bara utvecklas mer och mer, lära mig mer om hur jag fungerar och varför jag tänker som jag tänker. Börjar dessutom få ett sug efter att hjälpa andra människor, men jag vet att för att kunna hjälpa andra måste jag först hjälpa mig själv.

Förra julen fick jag i julklapp av mina föräldrar att gå o prata med någon och utvecklas mer mentalt. Har inte hittat nått än, och dessutom vet jag juh inte ritkigt vart jag kommer befinna mig geografiskt än heller så det har blivit lite uppskjutet. Vill juh förflytta mig från lilla Hedemora. Saknar Sthlm.. Men kommer aldrig att flytta utan att ha ett jobb. Aldrig igen att jag gör om samma misstag två gånger. Vill inte hamna i samma sits som jag gjorde sist.

Skrivet av Monika, 2009-01-09 16:36

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?