En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

svammel

Nu är alla "julsaker" borta. Så i morgon ska/vill jag ställa ordning till rätta. Blev bara att ta bort alla dukar o annat juligt som fanns. Annars har jag inte gjort något nyttigt alls idag :)

Har krypit ner under täcket nu med datorn i knät o katten som ska va med överallt hela tiden tätt in till mig. Mysigt kan det juh vara, men han ska hellst vara på mig så att jag inte kan skriva o det blir lätt lite jobbigt, men nu är han faktiskt dukig och bara ligger bredvid.

Är lite sugen på att sticka iväg nånstans, men min ekonomi tillåter inte det för tillfället. Och jag vet inte vart jag skulle ta vägen nånstans heller. Att åka utomlands har jag inte ritkigt råd med, men en kryssning till Riga lr Tallin kanske o stanna över natten. Jo visst det är juh utomlands det med, men ni vet vad jag menar (hoppas jag :P)
Skulle vilja göra nått utöver det vanliga. Åka till Sthlm över en helg ger mig inte samma sak längre eftersom jag gör det så pass ofta. Även om jag inte varit ner en enda gång i år. Hör (läs) och häpna. haha
Kanske skulle se vad som händer när jag får lön och kan räkna lite på vad jag har att leva på. Skulle juh va skönt att få komma bort o se nått nytt. Lust att hänga med? Känns juh inte lika lockande att åka ensam :P
Annars kanske det kan finnas några billiga sista minuten weekend resor till London lr liknande. Har aldrig gjort nått sånt så det kanske är på tiden.
Men vad är det nu som gör att jag vill komma bort? Ingen aning faktiskt. Tror inte att det finns någon direkt anledning. Bara att jag vill se nått nytt, min lägenhet o vägen till jobbet känns lite uttjatat. Tror att det är i princip det enda jag ser ibland. Och det finns inget roligt, nytt lr spännande att titta på i lilla Hedemora. Jag har sett allt tror jag. Det tog inte så lång tid :P Skulle nog iofs kunde gå lika bra att åka till Sthlm oxå, bara jag få göra lr se nått som jag inte brukar. För när jag är där blir det samma sak nästan varenda gång. Samma människor jag åker ner för att träffa, oftaste inga nya ansikten. Samma förort, samma affärer, samma samma samma.. Blä vad tråkigt det låter. Misstolka mig inte, jag älskar att åka till Sthlm o träffa mina vänner där och jag gör det mer än gärna. Men nu är jag sugen på förändring. Nya äventyr..

Har juh planer på att flytta från Hedemora när jag får chansen, men nu är jag inte längre lika säker på att det är till Sthlm jag vill. Älskar Sthlm o trivs underbart bra där oxå, men jag vill inte utesluta andra möjligheter.
Funderade i julas på om Västerås kasnke skulle vara ett alternativ. Skulle va kul att komma närmare mina systrar och kunna umgås lite mer med dom. Är juh inte så ofta jag träffar dom. Klart jag skulle kunna åka dit lite oftare, men varannan helg när jag är ledig åker jag juh oftast ner till Sthlm i stället. Börjar bli dyrt att åka tåg fram och tillbaka. Borde kanske ta o börja stoppa undan pengar till mitt körkort ist.
Men det är inte så lätt att spara pengar när man har ca 2000:- kvar att leva på när alla räkningar är betalda. Vill juh inte leva på nudlar o vatten, även om jag väldigt sällan äter hemma så behöver juh kattskrället mat :P
Men nu när jag håller på att sluta röka så ska det nog bli lite bättre. Men ryktet säger juh att man oftast inte märker nån skillnad på ekonomin när man slutar för cigarett pengarna försvinner till annat. Men jag ska se till att försöka att iaf stoppa undan 200:- i månaden. För det rökte jag juh garanterat upp på en månad förut. Har nog redan gjort det denna månad oxå :( Måste juh påstå att det inte finns nått positivt med att röka. Det kostar pengar, man luktar illa o många andra negativa saker vet ni juh oxå om.

Nej nu får det vara nog svammlat för idag.
Sussa sött!

Skrivet av Monika, 2009-01-10 22:41

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?