En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

skavsår i naveln

Nu har en hel helg förflytit med en jag massa jäkla navel pillande. Tur att jag bara är ledig en dag nästa vecka så att den hinner vila upp sig (navlen alltså) till nästa ledighet.
Men jag har iaf plockat undan lite idag så jag kan sitta här med gott samvete.

Dagens promenad blev inställd pga vädret som inte va direkt uppmuntrande. Nog är det en ganska dålig ursäkt, men jag vill njuta av att vara ute o gå. Så den ursäkten passar mig alldeles utmärkt.

Har egentligen ingenting att skriva här idag, men jag kan inte låta bli att skriva ändå.
Det är juh inte direkt någon som måste läsa :P Och gör ni det så är det juh faktiskt sjävförvållat moahaha

Så i morgon ska jag tillbaka till jobbet igen. Känns faktiskt inte så jobbigt som det brukar kunna göra ibland. Ska faktiskt bli ganska skönt. Klart det är skönt att vara ledig, men jag har så svårt att få något gjort då så när jag jobbar så försvinner inte en hel dag. Känns nästan som om jag slösar bort mina lediga dagar med att bara slappa hemma. Men jag vet inte vad jag annars skulle göra. Just nu har jag itne direkt råd att göra nått annat :P Jäkla tjat om pengar.. har pengar så jag klarar mig, men mycket vill ha mer :P
Ska nog ta o ta mig förbi arbetsförmedlingen på tisdag.. Får kolla upp deras öppentider nästa gång jag går förbi.

Börjar tycka att min telefon har varit för tyst denna helg. I början va det ganska skönt, men nu vill jag att det ska ringa. Och inte bara det, det duger inte med vem som hellst. Jag vet att min telefon fungerar för utgående samtal oxå, men jag har egentligen inget att säga så varför ringa? Bara för att jag vill prata? Om vad då? Dessutom är det juh inte säkert att den jag ringer har tid eller lust. Stackars stackars lilla mig.. vilka problem jag har haha
Men bara för att jag har mat på bordet, tak över huvudet o pengar på banken (dock inga större summor, det finns nog 20:- där för tillfället) måste juh jag oxå få klaga ibland. Jag är inte mer än människa. Bara för att jag har allt det där betyder inte att jag automatiskt är lycklig. Även om jag har mer att vara tacksam över än andra kanske har. Så måste juh även jag få ha dåliga dagar. Nu säger jag inte att jag har en dålig dag utan nu menar jag juh mer allmänt.
För alla har väl dåliga dagar ibland? Jag måste juh kunna må dåligt ibland bara för att kunna uppskatta dagarna när jag mår bra på ett helt annat sätt. Jag vill inte ta mitt välmående förgivet, för vad händer då om jag skulle må ritkigt dåligt? Nu kan jag hantera det eftersom jag vet att det kan bli bättre. Och jag har möjligheten till att vända på mitt negativa tänkande.

Skrivet av Monika, 2009-01-11 17:36

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?