En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

dagens jobbpass

Så då va en dag på jobbet avklarad. Somnade ganska så sent igår så det va väl ingen höjdare att kliva upp i morse, men hade jag något val?
Iofs hade Lotta erbjudit sig att ta mitt pass idag, men min ekonomi tillåter mig inte att ge bort några pass så det va bara att bita ihop. Va iofs inga större problem efter att jag efter mycket suckande och stönande glev upp ur den varma underbara sängen.
Hade en trevlig dag på jobbet så nu när jag är hemma igen känns det bra att jag lyckades vända morgonens ovilja att kliva upp till slutresultatet. Men va utan att överdriva lite små trött hela dagen och skrattade åt saker som jag annars inte ens skulle tänkt på.
En sån tråkig sak som en sopsäck som ramlade på lagret blev mycket rolig då det inte va jag som skulle tömma lagret, men eftersom min godhet övervann min skadeglädje så plockade jag upp den och tog reda på alla utvälta sopor :)

Motstod frestelsen att bli talpedagog, fick utöva det på Pia och Hanna ist. Bättre att göra det på folk som känner mig och inte behöver hjälp med att utala vissa ord. :) Så två saker som jag kan känna mig stolt över idag :) woho

Är verkligen tacksam över min fantastiska kollegor som gör jobbet på grillen uthärdligt. Utan dom skulle man inte stå ut mer än en vecka, om ens det :P

Skrivet av Monika, 2009-01-12 18:02

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?