En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

kattväckning och ögonoperationer

Va iväg på hockey igår, pappa o jag åkte ner till Västerås o kollade på när Leksand o VIK spelade, tillsammans med mina systrar o min svåger. Leksand vann efter lite tveksamheter :P
Men det är inte det jag ska skriva om.

Har blivit väckt nonstop hela morgonen, va tydligen en viss herr Katt som tyckte att jag inte alls skulle få sova så länge jag kunde i morse. Hon gjorde verkligen allt för att få upp mig, han skrek, han bråkade, skulle gosa med mig, stirrade ut mig, käkade blommor, klättrade på mina möbler och gjorde massa konstiga ljud (vet dock inte vad som frambringande ljuden, konstigt lät det däremot och väckte mig gjorde dom oxå)

Känner mig på riktigt bra humör, o det är en viss människas förtjänst. Tack!! Började dagen, efter första gången jag blev väckt med att läsa ett fint sms som hade trillat in på luren :) Fy vad det är underskattat med fina sms. Ett fint sms kan lätt lysa upp hela min dag.
Ska snart ta och bege mig mot jobbet, men än så länge är det lite dödtid kvar med kaffe o vakna med the voice :P

Nu står dom o diskuterar ögonoperationer på vakna med the voice, jag som hade planer på att kanske göra det nångång om jag får råd, men nu kommer jag aldrig att våga, även om det nu inte gör ont, påstår hon iaf. Så verkar det vara det mest obehagliga som går att göra :P
Eller det kasnke bara är jag som är feg som inte tycker att det verkar allt för angenämt att behöva se när ndom gör allting.

Nu ska jag hoppa iväg till jobbet snart och sjunga nått fint på vägen o slänga med väskan i takt med hoppandet :D Men först ska jag nog göra mig själv jobbduglig.

Skrivet av Monika, 2009-01-15 08:54

Har fått en klockren tecknad filmsnutt med kattväckning på min mail häromdagen.
Det slutar med att katten slår till ägaren med ett baseballträ och fort som ögat kilar ned till fotändan och sträcker lojt på sig när ägaren förskräckt kikar sig yrvaket omkring. Jag log förnumstigt när jag såg den för vi som har katter känner väl igen oss vill jag mena.
Ha en bra dag......

Skrivet av levamedÄS, 2009-01-15 09:14

haha aa, men min katt är inte den som gör nått dumt o sen ser oskyldig ut, han står allt för det han gör bara för han vet att det retar gallfeber på mig :P

Skrivet av Monika, 2009-01-15 16:52

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?