En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
Monika

Me, myself and I

jobbiga situationer och tandläkarbesök

Att hamna i jobbiga situationer gör vi alla nångång. Det enda som skiljer oss åt är hur vi tar oss ur dom. Vissa tycker att det är enklast att stoppa huvudet i sanden, och klart det är väl enklast, men bara för stunden. Inte försvinner situationen för det.
Jag har lärt mig av mina misstag. Förut stoppade jag gärna huvudet i sanden och hoppades på att allting skulle lösa sig av sig själv. Men det gör det inte. Och inte heller blev situationen mindre jobbig för att jag sköt upp den heller. Så nu har jag lärt mig att det är lika bra att ta tag i det på en gång. Även om jag kanske inte gör det än så vet jag att jag borde. Har inte direkt hamnat i en sån situation än så jag vet inte ritkigt om jag kommer att ta i tur med den på en gång eller hur jag kommer hantera den. Men jag hoppas verkligen att jag gör det. För även om det är jobbigt just då så vet jag juh att det kommer vara skönt så fort jag har tagit tag i det och fått det ur världen.

Jag vet att det fortfarande finns saker som jag gärna skjuter upp. t.ex så har jag bokat om en tandläkartid nyligen bara för att jag inte riktigt vill gå. Har lite svårt för tandläkare och tycker att det är riktigt jobbigt att gå dit, men jag vet juh att jag borde. Men i den situationen är det iaf bara jag som lider och tur är väl det. Men det kommer juh aldrig bli mindre jobbigt att gå dit hur länge jag än skjuter upp det. Och jag vet dessutom hur skönt det kommer kännas när jag har varit där. Kanske inte kommer kännas så skönt för min plånbok, men vad har jag att välja på? Så farligt dyrt kommer det inte att bli. Tandläkare är verkligen ett nödvändigt ont.

Börjar känna att jag inte ska vara vaken så länge på kvällarna för jag är i stort behov av mina åtta timmars sömn. Nån dag går det bra med några färre timmar men nu har jag prioriterat att prata i telefon i stället för att varva ner så när jag väl har varvat ner tillräckligt för att sova har klockan varit på tok för mycket. Så därför har jag ikväll, även om klockan bara att 21.02 redan krypit ner i sängen. Ska snart kolla på en av mina favorit serier för tillfället, kanske prata lite i telefon o sen sussa söt för att orka med ännu en dags jobb.
Så för att inte låta tiden rinna iväg så ska jag nu lämna er för ikväll.

Lär dig att göra saker bara för din skull, du måste prioritera dig själv!

Skrivet av Monika, 2009-01-15 21:08

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?